Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

The Mono Jacks – lansare album „Gloria” la Constanța

14 februarie 2020

 

Vineri, 14 februarie 2020, la Doors Club din Constanța (str. Traian nr. 68A), cei de la The Mono Jacks vor lansa noul lor album de studio intitulat Gloria!

Biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețul de 40 de lei (presale). La intrare, în seara concertului, biletele vor costa 50 de lei (în limita stocului rămas).

The Mono Jacks – Gloria (official audio)
https://youtu.be/hPLWvtDgCow

„Una dintre primele piese la care am lucrat este Gloria, care de altfel dă și numele albumului. Gloria este un nume de femeie și îmi imaginez că este o femeie teribil de frumoasă. Gloria poate să te înșele, însă. Gloria poate sa te facă să faci tâmpenii și cu toate astea o dorim cu toții. Gloria poate să te facă să înfăptuiești lucruri mărețe. Gloria te poate ucide. Gloria este o frământare sau căutarea unui sens. Gloria este șansa noastră de a deveni nemuritori. Și eu de ce as vorbi despre glorie daca nu cumva din dorința ca tu să-i aduci aminte de numele meu?” – Doru Trăscău

Întreg albumul The Mono Jacks – Gloria este disponibil pentru streaming și download pe rețelele digitale urmând acest link: https://smarturl.it/tmj-gloria.

Details

Date:
14 februarie 2020
Event Category:
Event Tags:

Venue

Doors Events
Strada Traian 68A, 900716 Constanta
Constanta, România
+ Google Map

Lasă un răspuns