Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

The Dire Straits Legacy in concert la Bucuresti

mai 22 @ 23:37

MEMBRII ORIGINALI : ALAN CLARK, PHIL PALMER, DANNY CUMMINGS SI MEL COLLINS SE REUNESC LA SALA PALATULUI PE 15 OCTOMBRIE 

Hiturile “Sultans of Swing”, “Money for nothing”, “Romeo and Juliet” si multe altele vor rasuna in seara 15 octombrie.

Au trecut mai bine de 25 de ani de când membrii Dire Straits au ales să urmeze căi diferite, lăsând în urmă un catalog remarcabil cu unele dintre cele mai bune compoziții și prestații live de la răsăritul rock-ului încoace.

Dupa turneul – On every street tour – ce s-a desfasurat in anii 91-92, compozitorul incontestabil, Mark Knopfler a declarat incheiat capitolul Dire Strais si a pornit o cariera solo. 

Fostii membri au continuat sa cante cu cei mai mari muzicieni din toate timpurile – ii amintim aici pe Eric Clapton, The Who, Sting, Rolling Stones, King Crimson, Paul Mc Cartney, Tina Turner, David Sylvian si multi altii.

Insa legatura cu muzica Dire Straits era in continuare foarte puternica. Totodata,nostalgia vechilor fani Dire Straits, dar și curiozitatea și dorința arzătoare ale celor tineri de a asculta live piese de referință din istoria muzicii rock au creat premisele reuniunii unora dintre membri, sub numele The Straits, în cadrul unui concert caritabil desfășurat la Royal Albert Hall. 

Astăzi, The Straits cu Alan Clark si Phil Palmer, carora li se alatura celebrul baterist Steve Ferrone, Danny Cummings, Mel Collins si Trevor Horn, a devenit “The Dire Straits Legacy”, un pilon al muzicii rock de calitate, care reușeste să mențină în viață universul mult iubit creat de Dire Straits.

Show-ul “The Dire Straits Legacy” este un “must see” pentru iubitorii muzicii bune și pentru toți cei care vor să guste puțin din istoria glorioasă a unuia dintre cele mai importante și influente grupuri muzicale din toate timpurile.

Biletele sunt disponibile în reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Diverta, benzinariile OMV, librăriile Humanitas și Carturesti și online pe: http://www.eventim.ro/ro/bilete/dire-straits-legacy-bucuresti-sala-palatului-488929/event.html la preturi ce variaza in functie de apropierea fata de scena, dupa cum urmeaza:

VIP – 345 ron
CAT 1 – 240 ron
CAT 2 – 175 ron
CAT 3 – 125 ron
CAT 4 – 90 ron

Luati-va discurile din raft si cresteti valoarea lor obtinand semnatura unor membrii originali Dire Straits. Grabiti-va sa luati bilete la orice categorie pana pe 30 aprilie, trimite-ti un mail cu copia dupa bilet si datele dvs pe adresa : meetandgreet@phoenixentertainment.ro si intrati in concurs pentru a va intalni cu artistii. Vor fi doar 50 de norocosi in functie de biletele achizitionate:

VIP – 25
CAT 1 – 10
CAT 2 – 7
CAT 3 – 5
CAT 4 – 3

Meet your stars!

Details

Date:
22 mai 2024
Time:
23:37

Lasă un răspuns