Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Stand Up Olympics cu Badea, Bordea si Micutzu, Teo, Vio si Costel @ Arenele Romane

mai 23 @ 0:08

Experiența supremă a iubitorilor de stand up comedy – festivalul de stand up comedy de la care nu ai cum să lipsești: două zile, 17 comedianți, 10 ore de show. Infinite hohote de râs.
Cei mai mari comedianți din țară vor urca pe aceeași scenă la Arenele Romane în cadrul evenimentului Stand Up Olympics.
Timp de două zile și împărțiți în două echipe va vor oferi cele mai tari show-uri de stand up comedy ale momentului: MicutzuDan BadeaBordeaTeoVioCostelNelu CorteaSorin ParcalabRadu BucălaeTeodoraAndrei CiobanuGeorge TănaseMincuMane Voicu, Alex Mocanu dar și câștigătoarele ultimelor 2 ediții de iUmor, Maria Popovici și Ana Maria Caliță.
 
8 iunie: Teo, Vio, Costel, Maria Popovici, Sorin Parcalab, Andrei Ciobanu, Mincu

Bilete disponibile pentru o zi sau pentru ambele zile de eveniment.
Micutzu, Bordea, Dan Badea, Radu Bucălae, Ana Maria Caliță, George Tănase, Teodora, Mane Voicu, Nelu Cortea.

Bilete disponibile pentru o zi sau pentru ambele zile de eveniment.
Bilete disponibile pentru ambele zile de eveniment.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Details

Date:
23 mai 2024
Time:
0:08

Lasă un răspuns