Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ROBIN McKELLE – Melodic Canvas

12 martie 2020

 

ROBIN McKELLE – “Melodic Canvas”

Un sound enigmatic, un fir narativ demn de un povestitor si un stil de inter-pretare Live ce ne aminteste de era celebrului “Rat Pack” – compozitoare prolifica si vocalista de exceptie, Robin McKelle este o alchimista a genurilor muzicale, purtandu-i pe ascultatori intr-o calatorie auditiva prin vechiul Sud, cu tuse ale erei Motown, sau chiar printre misterioasele al-bume Sade, mixandu-le impreuna pentru a crea o inspirationala “Pictura Melodică” de Soul, Jazz, Gospel si alte stiluri.

Interpreta-compozitoare Robin McKelle este o enigma muzicala si e tare mandra de asta. In concertul pe care il va sustine la Sala Radio pe 12 Martie, va potenta valentele alchimiei, imbratisand stilul ei misterios, fara a mai incerca sa se incadreze intr-o „cutie” muzicala sau alta. Rezultatul este o colecție profund texturată, bogată, autentică, un melanj de comentarii sociale în timp util, versuri intime și o profunda chemare la acțiune.

In seara de 12 Martie, pe scena “Salii Radio”, vor urca:
Robin McKelle – voce;

Evenimentul “ROBIN McKELLE – “Melodic Canvas”, face parte din seria de concerte Jazz Syndicate Live Sessions.

PROGRAM:
Concertul “ROBIN McKELLE – Melodic Canvas”, va avea loc pe data de 12 Martie 2020, ora 20:00 la Sala “Cinema Pro” din București.
Accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.
Biletele se gasesc in retelele myticket.ro si entertix.ro.

Detalii pe pagina de Facebook Jazz Syndicate Live Sessions.

VIDEO:
http://bit.ly/2FwyOUP

Eveniment recomandat de MAGIC FM!

BILETE: AICI!

Details

Date:
12 martie 2020
Event Category:

Organizer

Jazz Syndicate Live Sessions

Venue

Casa Radio – Sala Radio
Str. General Berthelot nr. 60-64, sector 1
Bucharest,, 010163 România
+ Google Map
View Venue Website

Lasă un răspuns