Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

QUEEN Tribute – Joseph Lee Jackson

iunie 20 @ 5:36

TRIBUTE QUEEN LA A DOUA EDITIE „LIVE MUSIC, VINYL & MOVIE” „We Are The Champions” si multe alte hit-uri marca Queen vor rezona cu publicul la Hard Rock Cafe, pe 6 noiembrie, in interpretarea deja celebrului Joseph Lee Jackson!

Bucuresti, 6 Iulie 2015 – JOSEPH LEE JACKSON, recunoscut ca cel mai de succes solist tribute Queen, readuce pe scena din Hard Rock Cafe, pe 6 noiembrie, cu incepere de la ora 22.00, sunetul pieselor celebre ale formatiei: “We Are The Champions”, “Somebody To Love”, “A Kind Of Magic,” „I Want To Break Free”, “Radio Ga Ga” si multe alte hituri!
Open doors, ora 20.00!
Atmosferava fi antrenata in deschiderea show-ului, in pauza si dupa eveniment cu un set de vinyl-uri si fimulete celebre.
Asadar, TRIBUTE QUEEN, alaturi de Joseph Lee Jackson, este al doilea nume ce a fost desemnat sa continue seria evenimentelor German Quality Entertainment de la Hard Rock Cafe – LIVE MUSIC, VINYL & MOVIE!
Pentru showul din 6 noiembrie sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:
VIP – 150 lei (acces la sesiune de autografe)
Categoria I – 90 lei (loc la masa, in fata scenei)
Categoria II – 60 lei – (loc la masa, in restul salii)

http://www.mercuryqueentribute.co.uk/mercury/
https://www.youtube.com/watch?v=n2p8nK3A96c
https://www.youtube.com/watch?v=Ri4uEzQQxWQ

Acestea pot fi achizitionate de pe:
• iabilet.ro sau in magazinele Muzica, Uman, Senia, si Perfect Tour din toata tara 
• bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos
NOTA: Foarte important de retinut este ca fiecare cumparator de bilete este rugat sa sune la Hard Rock Cafe pentru rezervarea mesei.
* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.

DESPRE JOSEPH LEE JACKSON
Cu peste 10 ani experienta, Joseph Lee Jackson a cantat in sali de spectacole ce au gazduit de-a lungul timpului adevarate show-uri in Marea Britanie, dar si in restul Europei. Cel mai remarcabil spectacol sustinut de acesta a avut loc pe Millennium Stadium, din Cardiff. Iar reprezentatia ”A VISION OF MERCURY” sustinuta in Dubai, cu ocazia anului nou, a fost urmarita de milioane de oameni, multumita transmisiei postului de televiziune MTV Asia.
JOSEPH LEE JACKSON, aduce in fata publicului un show dinamic, din care razbate carisma inconfundabila a unuia dintre cei mai spectaculosi solisti din istoria rock-ului. Acesta fiind apreciat chiar si de catre familia lui Freddie Mercury, care l-a invitat sa performeze si in cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument ce onoreaza memoria acestuia, din Marea Britanie. La eveniment a fost prezent si chitaristului Brian May.

 

Details

Date:
20 iunie 2024
Time:
5:36

Lasă un răspuns