Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Pure Summer Love – The Party

februarie 24 @ 17:12

“Pure Summer Love “ un nou concept – day & night pool party. Primul eveniment va avea loc in data de 24 iunie, la o locatie de top, Ambasad’or Center, iar line-up-ul va fi unul romanesc in totalitate, Mihai Popoviciu, Negru si Toygun, facand parte din line-up.

Ideea de day & night pool party, a plecat de la dorinta de a combina caldura zilelor de vara cu nebunia noptilor de vara. Pentru asta se necesita o locatie frumoasa, si s-a gasit intradevar  cea mai frumoasa, Ambasad’or Center, Blueberry Pool, declarata Best Luxury Location si Best Events Location in 2010.

Line-up-ul se ridica cu siguranta la nivelul evenimentului! Ce merge mai bine pe timpul zilei, la piscina decat Libra cu al lui summer sound? Seara incepe in forta cu Toygun (DJ din roster Funky Business Management) , care alaturi de Mihai  Popoviciu si Jay Bliss a format Hermannstadt Collective, un proiect de mare succes.

Mihai Popoviciu & Toygun – Front Groove Remix
http://www.youtube.com/watch?v=ykwFpKU6PdQ

Mihai cu siguranta este unul dintre cei mai reprezentativi romani in strainatate, cu gig-uri in cele mai bune cluburi din lume. In Ibiza, insula care nu doarme niciodata, déjà este un obisnuit al locului. Recent a fost unul din headliner-ii evenimentului de deschidere al Kehakuma Room, din cadrul clubului Space, unde  feedback –ul a fost unul extraordinar. Putem afirma cu usurinta ca Popoviciu este unul dintre cei mai buni producatori de muzica electronica din Europa de Est.

Mihai Popoviciu @DC10 Ibiza

 

 

Mihai Popoviciu @ Space Ibiza

http://www.youtube.com/watch?v=2qkCEnuc49E

Negru va incheia acest line-up de exceptie. Dupa ce a impresionat de 1 Mai, iata ca la Nights 10 Years Anniversary,  Negru confirma din nou ca este unul dintre DJ-ii momentului , acesta avand una dintre cele mai bune prestatii.

Negru @ Nights 10 Years Anniversary
http://www.youtube.com/watch?v=HBsPgV5dN1U

Petrecerea de vineri, 24 Iunie, va fi prima dintr-un lung sir, ce se va intinde pe toata perioada verii.
Desi pentru primul event s-a mers pe un line-up 100% romanesc, pe viitor organizatorii ne pregatesc cateva surpriza, care includ nume precum  Eelke Kleijn sau Jody Wisternoff.

Detalii

Dată:
24 februarie 2024
Oră:
17:12

Lasă un răspuns