Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

PESCARUSUL de A.P.Cehov @Bulandra|11 apr 2016

aprilie 14 @ 15:00

„Am văzut la Bulandra un Pescărușul, care nu e ce știam dinainte, fiind, în același timp, chiar ceea ce și Cehov intenționase. Un spectacol antrenant, fara sa pierda momentele esențiale. O coeziune demnă de invidiat a întregii echipe, acționând ca un organism constituit pentru acest spectacol pe care l-aș recomanda tuturor celor care iubesc teatrul fără prejudecăți de vechi sau nou, de clasic sau inovativ. In fapt, este un spectacol de o foarte bună ținută artistică, numărandu-se printre acelea ce contrazic o estetică încremenită . Iar această reprezentare, cu ardoarea reală a actorilor și a realizatorilor spectacolului este una care poate trece, în opinia mea, de la „laboratorul de noapte” în repertoriul de seară, ca să zic așa.” ( Nicolae Prelipceanu, Viata Romaneasca)

cu: Mihaela Teleoaca. Ciobanu Adrian, Antoaneta Cojocaru, Stefan Lupu, Richard Bovnoczki, Ela Ionescu, Lari Giorgescu, Gabriel Rauta, Vlad Oancea si Adrian George Popescu.
light design: Alex Darie
scenografie/proiectii: Mihai Pacurar 
un spectacol-laborator condus de: Antoaneta Cojocaru

Laboratorul de Noapte de la Bulandra prin spectacolul „Pescarusul”, se afla sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principesa Margareta a Romaniei.

bilete so online pe www.bulandra.ro

„Un spectacol-laborator condus de Antoaneta Cojocaru”, așa cum este prezentată montarea de la Bulandra, este, poate, una dintre cele mai frumoase propuneri scenice aflate în căutarea „formelor noi” din ultimii ani. Se simte și se vede cu ochiul liber că spectacolul este rezultatul unor căutări adevărate. Zece actori (plus „Pescărușul”) care, prezenți în permanență pe nisipul negru de pe suprafața scenei, caută și găsesc altceva. Descoperirile lor sunt vizibile aproape la fiecare replică. Spontane și vii.(…) Imaginea de final, cu Nina în rochie vișinie, în brațele lui Treplev, care s-a împușcat, în timp ce toți ceilalți „au dispărut”, rămâne una dintre cele mai spectaculoase.” ( Monica Andronescu, YORICK)

trailer

Details

Date:
14 aprilie 2024
Time:
15:00

Lasă un răspuns