Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Natalie Imbruglia la Bucuresti: Ultima saptamana de bilete reduse !

februarie 23 @ 4:40

 

    Natalie Imbruglia aduce in premiera in Romania hiturile care au facut-o celebra in cadrul unui show acustic, sambata, pe 29 aprilie la Beraria H din Bucuresti!

    Turneul international acustic al celebrei artiste porneste pe 22 aprilie in Rusia si va include si Romania alaturi de tari ca Marea Britanie, Italia, Croatia, Ucraina, Polonia, Germania sau Danemarca.

 

    A ramas o singura saptamana in care mai gasiti bilete la preturi earlybird.

    Incepand cu data de 15 martie acestea se vor scumpi. Biletele pot fi achizitionate in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

– EARLYBIRD pana pe 15 martie: Categoria A – 135 de lei, Categoria B – 99 de lei, Categoria C – 70 de lei

– PRESALE pana pe 29 aprilie: Categoria A – 150 de lei, Categoria B – 120 de lei, Categoria C – 90 de lei

– LA INTRARE: Categoria A – 170 de lei, Categoria B – 140 de lei, Categoria C – 100 de lei

Harta categoriilor poate fi gasita aici: www.berariah.ro/upload_pics/harta-sala-abc.jpg

FOARTE IMPORTANT: Dupa achizitionarea biletelor va rugam sa va rezervati si masa la Beraria H direct prin telefon la 0725 345 345 (in cazul in care linia este ocupata trimiteti un SMS cu numele si veti fi sunati inapoi in cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor) sau pe email la vreau@berariah.ro .

    Nu se fac rezervari fara biletele cumparate. Toate biletele au loc la masa. Numarul de bilete este limitat.

 

Despre Natalie Imbruglia

Actrita, cantareata si fotomodel, Natalie Imbruglia face parte din triumviratul feminin pop-rock „Natalie Imbruglia – Alanis Morissette – Sheryl Crow” ce a dominat in anii ’90 televiziunile si radiourile din intreaga lume.

Materialele sale au fost vandute in zeci de milioane de exemplare pe intregul glob, iar albumul de debut „Left of the Middle” detine in continuare recordul pentru „Best selling debut album by a pop/rock/alternative female artist”.

In 2004, Natalie a fost clasata pe locul 6 in topul celor mai frumoase femei ale tuturor timpurilor, iar cariera sa cinematografica i-a adus roluri in pelicule de succes precum „Johnny English” (2003), „Closed for Winter” (2009) sau Underdogs (2013).

Cel mai recent album al artistei, „Male”, a fost lansat in vara anului 2015 si este o incercare inedita si curajoasa de a reinterpreta intr-o maniera feminina si delicata nu mai putin de treisprezece piese compuse si cantate de voci barbatesti celebre.

„Male” a fost primit foarte bine atat de critici, cat si de fanii artistei.

 

Referinte muzicale:

Torn („Left of the Middle” – 1997) – www.youtube.com/watch?v=VV1XWJN3nJo

Wrong Impression („White Lilies Island” – 2001) – www.youtube.com/watch?v=3Vt0d9YlTC4

Shiver („Counting Down the Days” – 2005) – www.youtube.com/watch?v=ZwAd_ag9Q0E

 

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM

Detalii

Dată:
23 februarie 2024
Oră:
4:40

Lasă un răspuns