Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Moonspell, Rotting Christ și Silver Dust la Quantic, București

16 noiembrie 2019

Pe 16 noiembrie 2019, la Quantic, fanii români vor avea posibilitatea să asiste la un regal de darkmetal!

MOONSPELL și ROTTING CHRIST își unesc forțele și pornesc într-un amplu turneu european care va acoperi mai bine de 50 de orașe din peste 25 de țări, printre care și România. Cele două trupe promit show-uri spectaculoase, care vor aduce publicul sub vraja întunecată a metal-ului sud-european.

 Cu o carieră de peste 25 de ani la activ, Moonspell a fost și rămâne o forță, atât din punct de vedere al creativității, cât și al prestațiilor live. Din 1992 și până în prezent, trupa a lansat nu mai puțin de 11 albume de studio, membrii săi fiind supranumiți ”regii portughezi ai gothic metal-ului”.

Cel mai recent album, 1755, a încântat fanii prin amestecul reușit de istorie și metal. Cântat în întregime în portugheză, albumul spune povestea celei mai triste zile din istoria Lisabonei – 1 noiembrie 1755, când citadela a fost devastată de un cutremur teribil, urmat de incendii generalizate și tsunamiuri.
Î

n prezent, trupa lucrează la un nou material discografic, a cărui lansare e planificată în 2020 prin intermediul Napalm Records.

Rotting Christ s-a format în 1987 și, de peste 30 de ani, combină metalul și moștenirea culturală. Pionieră a black metal-ului grecesc, trupa are la activ 13 albume de studio și o excelentă reputație în concerte. Legătura cu fanii români a fost mereu strânsă, ROTTING CHRIST surprinzându-i în 2013 o interpretare proprie a cunoscutei piese ”Cine iubește și lasă”. Cel mai recent album, The Heretics, a fost lansat în luna februarie a acestui an.

 Biletele au fost puse în vânzare aseară, la următoarele prețuri:
Presale: 100 de bilete la 70 de lei / buc.
Normal: 700 de bilete la 100 de lei / buc.
Biletele pot fi achiziționate online de la link-ul din acest event precum și din rețeaua www.iabilet.ro.

 În primele 24 de ore s-au vândut deja jumătate din totalul de 800 de bilete disponibile pentru acest eveniment. Probabil spectacolul va fi sold-out în câteva zile așa că vă îndemnăm să vă grăbiți.

Vă invităm la un regal metal, pe 16 noiembrie, la Quantic!

Evenimentul este organizat de Asociația Rock Culture.

#moonspell #rottingchrist #rockculture #quantic

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Details

Date:
16 noiembrie 2019
Event Category:

Organizer

posada rock

Venue

Quantic
Soseaua Grozavesti 82
Bucuresti, România
+ Google Map
View Venue Website

Lasă un răspuns