Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Moonlight Breakfast vor cânta în premieră la Fabrica

mai 19 @ 1:44

Moonlight Breakfast vor cânta în premieră la Fabrica

 

 

Moonlight Breakfast vor susţine primul lor concert de club la Fabrica (Strada 11 iunie, nr.50) pe data de 5 noiembrie. Cei prezenţi la eveniment vor avea ocazia să ia parte la noul show audio-video al acestora, realizat în colaborare cu Les Ateliers Nomad.  

 

Moonlight Breakfast este o prezenţa nouă pe scena muzicii româneşti autohtone, dar acest lucru nu i-a impiedicat pe cei patru membri – Bazooka (tobe, clarinet), Prinzu (bass,chitară), Batz (platane, claviatură), Christie (voce) – să convingă publicul român că merită toată atenţia. Muzica lor se înscrie în noul val al muzicii româneşti, un gen retro electro fresh. După concertul din deschiderea Jamiroquai, aceştia au ajuns pe primele poziţii în topurile alternative cu piesa „Still”, care a stat 6 săptămâni în top 40 la Radio Guerrilla, pentru ca apoi cel de-al doilea single „Shout” să intre direct pe primul loc în top, unde s-a menținut pentru 5 săptămâni.

 

Mai multe detalii despre Moonlight Breakfast găsiți pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube oficiale.

 

Despre Club Fabrica

Clubul Fabrica a găzduit evenimente extrem de mari în ultimii ani (Roni Size, John B, Bogore, Dub FX, Bar9), fiind unul din cele mai populare cluburi din capitală, în special printre consumatorii de electro şi drum and base, dar şi hip-hop, indie și alternativ.

 

Despre Fabrica Venue

Fabrica Venue este o oază urbană care reuneşte în acelaşi complex Cluburile Fabrica şi B52, terasa şi pub-ul Fabrica dotate cu bucătărie şi bar, Industrial Skatepark – primul skatepark indoor deschis oficial în România, Fabrica de caţărat, magazine de haine şi accesorii destinate sporturilor extreme şi zona de antrenament pentru slackline. Toate acestea pe Strada 11 iunie, nr. 50 din Bucureşti, la 15 minute de mers pe jos de Piaţa Unirii.

Details

Date:
19 mai 2024
Time:
1:44

Lasă un răspuns