Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

MIHAIL si trupa sa canta in premiera la Hard Rock Cafe din Bucuresti

aprilie 15 @ 21:07

BestMusic Live Concerts va invita vineri, 22 aprilie de la ora 22:30 la Hard Rock Cafe din Bucuresti pentru a-l vedea live pe MIHAIL alaturi de trupa sa !

Biletele sunt deja in vanzare in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro/retea (Muzica, Metrou Unirii 1, Hard Rock Cafe, Senia, Perfect Tour, IQ BOX, Say Shops, ZebraPay)

Mihail va prezenta publicului repertoriul sau in intregime, un mozaic de elemente funk, blues, pop si rock alternativ. Muzician versatil și pasionat de artă, Mihail și-a dedicat cei 25 de ani parcurși până acum muzicii, picturii, fotografiei și design-ului grafic. Artistul de origine basarabeana a venit la Cluj Napoca pentru a studia Arte si Design, insa pasii l-au indrumat tot catre muzica.

Succesul avea sa il cunoasca prin hitul “Ma ucide ea” care a ajuns sa fie difuzat pe toate posturile de radio si adune peste 5 milioane de vizualizari in online. Mai mult decat atat, Mihail si-a interpretat celebra piesa alaturi de o orchestra simfonica intr-un concert sustinut la Chisinau. Totodata, Mihail a impresionat si prin seria “Lookout Tower Acoustic Session” filmata in Turnul Pompierilor din Cluj Napoca, unde a interpretat 3 piese proprii nelansate pana acum: “Noi ne privim”, “Let’s make love” si “Seara”.

https://www.youtube.com/watch?v=wqRuvmFfyag

Pentru 2016, Mihail ne-a promis un nou single, de data asta in limba engleza, “Who You Are”, dar si lansarea primului sau material discografic.

Biletele pentru showul Mihail se găsesc în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea -Hard Rock Bucuresti, Magazinul Muzica,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, IQ BOX, reţeaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
– 50 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
– 35 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 35 de lei.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.

Details

Date:
15 aprilie 2024
Time:
21:07

Lasă un răspuns