Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Meet & greet cu URMA

aprilie 19 @ 15:37

Trupa URMA le-a pregătit o surpriză celor care au achiziţionat bilete în valoare de 70 şi respectiv 90 de lei pentru concertul de mâine seară: deţinătorii acestor bilete sunt invitaţi la o sesiune de autografe, după încheierea spectacolului. 
Concertul, care se înscrie în binecunoscuta serie de evenimente MTV Unplugged, va avea loc mâine la Cinema Patria, începând cu ora 20.00. Accesul se va face de la ora 19.00.
Mâine seară URMA va cânta, în premieră, alături de Green Orchestra şi va prezenta un show desăvârşit, de peste 90 minute, inedit prin faptul că toate piesele vor fi rearanjate într-o manieră adecvată pentru formatul celebrei emisiuni MTV Unplugged. Mai multe amănunte a oferit solistul Mani Gutău: “În cadrul spectacolului din 10 mai vom aduce toate aceste elemente acustice împreună, pe scenă, şi vom încerca să redăm, într-o atmosferă cât mai intimă călătoria muzicală a ultimilor noştri zece ani.Vă aşteptăm vineri 10 mai, la Cinema Patria, pentru premiera URMA MTV UNPLUGGED.” Playlistul de mâine seară va include piese de pe toate albumele URMA. 

Mai jos puteţi urmări un material video de la repetiţii:  http://youtu.be/xTmz2AiJhaU

În anul în care trupa aniversează 10 ani de existenţă, URMA se întoarce la mesajul său de început, prin concertul de mâine. Mani detaliază: “primele noastre albume fiind materiale discografice înregistrate integral acustic, începând cu anul 2003.Pe parcursul celor 10 ani de călătorie muzicală şi în cadrul celor 4 materiale discografice editate până în prezent am promovat insistent sunetul acustic, curat, folosind ca mijloace de exprimare instrumente acustice diverse, precum chitara, saxofonul, flautul, trompeta, pianul, vioara, violoncelul, cavalul, saz-ul şi multe alte instrumente de percuţie.”

Trupa URMA este prezentă de un deceniu pe piaţa muzicală. În decursul timpului formaţia a susţinut sute de concerte, atât în ţară, cât şi dincolo de graniţele României, în Ungaria, Germania, Franţa, Anglia şi Elveţia. Discografia formaţiei include 3 materiale full length, cel de al patrulea, “Lost End Found,” urmând a fi lansat în curând.  
Pentru evenimentul URMA – MTV Unplugged, care va avea loc pe 10 mai la Cinema sunt în vânzare bilete la preţul de 50 lei.
Acestea sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilete.ro,  www.iabilet.ro şi www.metalhead.ro/bilete

Details

Date:
19 aprilie 2024
Time:
15:37

Lasă un răspuns