Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

iMapp Bucharest 2019 – Winners League

21 septembrie 2019

 

iMapp Bucharest 2019
Concursul Internațional de video mapping
Winners League (Liga Câștigătorilor)

Hai și tu pe 21 Septembrie 2019, în Piața Constituției, la cea de-a VI-a ediție a evenimentului iMapp Bucharest, unul dintre cele mai mari concursuri internaționale de 3D video mapping.

*English version – https://urlzs.com/1eu3z

Datorită recunoașterii internaționale, începând cu anul acesta, iMapp Bucharest devine Concursul Internațional de video mapping – Winners League (Liga Câștigătorilor), în urma unui parteneriat semnat cu 6 dintre cele mai importante festivaluri de video mapping din lume: Borealis (S.U.A.), Genius Loci Weimar (Germania), Kyiv Light Festival (Ucraina), 1minute projection mapping competition (Japonia), Zsolnay Light Festival (Ungaria) şi Luz y Vanguardias (Spania). Câștigătorii celor 6 festivaluri, precum şi câștigătorii Premiului Juriului și Premiului Publicului din cadrul ediției iMapp Bucharest 2018, se califică automat în finala acestui an.

TEMA iMapp Bucharest 2019
Tema ediţiei de anul acesta punctează faptul că iMapp Bucharest evoluează într-o Ligă a Câștigătorilor de video mapping din întreaga lume, aducând astfel împreună unele dintre cei mai importante festivaluri, artişti şi specialişti în domeniu de pretutindeni, făcând totodată referire şi la aniversarea a 30 de ani de la lansarea serviciului www (World Wide Web), precum şi a posibilităţilor nelimitate pe care acesta ni le-a adus, inclusiv cooperarea şi comunicarea fără graniţe.

O singură hartă. Călătorii diferite.
Descoperiţi lumea video mapping-ului la iMapp Bucharest!
(One Map. Different Journeys
Discover the Video Mapping World at iMapp Bucharest!)

Faţada Palatului Parlamentului din București va deveni pe 21 septembrie harta lumii de video mapping, fiecare echipă finalistă prezentând propria sa cale de explorare a lumii şi a scenei internaţionale de video mapping. Fiecare lucrare video va arăta felul în care descoperim aceeaşi lume prin experienţe diferite bazate pe culturile şi percepţiile noastre diferite. Harta lumii rămâne aceeaşi, dar se expandează cu milioanele de feluri în care vedem şi explorăm fiecare continent, regiune, ţară, oraş, colţ, privelişte, rută a lumii. Mai mult, în 2019, se împlinesc 30 de ani de la lansarea serviciului www (World Wide Web). Şi, din moment ce această viziune a conectivităţii universale a făcut posibilă comunicarea fără graniţe, ca de altfel şi călătoria către regiuni diferite şi explorarea culturilor diferite în mediul online şi offline, prima ediţie iMapp Bucharest sub noua denumire de Concurs Internațional de video mapping – Winners League (Liga Câștigătorilor) va face, de asemenea, referire la acest moment esenţial al istoriei noastre comune, care a schimbat cu adevărat lumea.

Faceţi cunoştinţă cu echipele finaliste de la iMapp Bucharest 2019!
1minute projection mapping competition (Japonia)
Câştigător: Antaless Visual Design

Borealis – a festival of light (S.U.A.)
Câştigător – Premiul Publicului: George Berlin Studios

Genius Loci Weimar 2018 (Germania)
Câştigător: 404.Zero

Kyiv Lights Festival 2018 (Ucraina)
Câştigător: MØjØ STUDIO

Luz y Vanguardias 2019 (Spania)
Câştigător: Marco Morgese

Zsolnay Fényfesztivál 2019 (Ungaria)
Câştigător: Michele Pusceddu

iMapp Bucharest 2018 (România)
Câştigător – Premiul Juriului: René şi Andrzej
Câştigător – Premiul Publicului: Mindscape Studio

*Având în vedere evoluția concursului de video mapping într-o Ligă a Câștigătorilor din întreaga lume, cele 8 echipe prezentate mai sus, câștigătoare ale unor festivaluri internaționale de profil, sunt singurele echipe finaliste participante la iMapp Bucharest 2019; nu vor avea loc open call-uri, având în vedere noul statut al evenimentului – Winners League.

Echipele finaliste vor crea animații 3D video mapping cu durata de 4 minute, încercând să impresioneze cu lucrările lor video, proiectate pe fațada Palatului Parlamentului, pe 21 Septembrie 2019.

Urmăriți-ne pe:
www.imapp.ro
www.facebook.com/iMappBucharest
__
iMapp Bucharest este organizat de Primăria Capitalei, prin creart, cu ocazia aniversării a 560 de ani de la prima atestare documentară a Bucureștiului.

Details

Date:
21 septembrie 2019
Event Categories:
,
Event Tags:

Organizer

creart

Venue

Piata Constitutiei
Bucuresti, România + Google Map

Lasă un răspuns