Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Game ON! ajunge in Bucuresti la Romexpo pe 3 – 5 Noiembrie in pavilionul C1.

mai 22 @ 23:56

Este primul eveniment dedicat pasionatilor de gaming care pune accentul in primul rand pe jocuri, nu doar pe produse auxiliare!

Astfel ca evenimentul va avea zone dedicate fiecarui joc prezent la eveniment si nu pentru fiecare companie prezenta la eveniment.

Editia zero (Alpha), este organizata sub indrumarea Activision si Blizzard Entertainment, astfel ca jocurile prezente la eveniment vor fi din portofoliul acestora.

Scopul evenimentului este interactiunea dintre participant si jocul sau preferat, din acest motiv chiar daca vor exista pentru fiecare joc, mini-competitii, acestea nu sunt focusul evenimentului.

 

Game ON! este un eveniment de 3 zile unde oameni cu aceasi pasiune pentru jocurile prezente, socializeaza!

In acest sens evenimentul va avea zone de poze, tatuaje tematice, boardgames, Cosplay si o zona de relaxare unde poti sa urmaresti transmisia de la Blizzcon 2017!

 

Jocuri prezente la eveniment pe PC sau Console sunt: Call of Duty WW2, Destiny 2, Overwatch, Heroes of the Storm, Diablo 3, Hearthstone, Starcraft Remastered, Guitar Hero Live si Crash Bandicoot. In timp ce World of Warcraft va fi prezent prin diverse zone tematice.

Details

Date:
22 mai 2024
Time:
23:56

Lasă un răspuns