Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ANULAT | Full Moon Live Festival 2018

25 august 2018 - 26 august 2018

Festivalul Full Moon Live 2018 a fost anulat

Jessie Ware va concerta totuși pe 25 august în București

la Appletone Party #RecoltaUrbană

Cea de-a doua ediție a festivalului Full Moon Live, programat în perioada 25 – 26 august 2018 la Arenele Romane din București se anulează.

Events își exprimă regretul pentru faptul că publicul român nu se va putea bucura de prezența tuturor artiștilor anunțați și de muzica lor în perioada programată și mulțumește pentru înțelegere. Totodată, Events mulțumește tuturor partenerilor pentru susținerea și deschiderea cu care au primit acest festival.

Pentru fanii Jessie Ware am pregătit o surpriză: artista va concerta sâmbătă, 25 august, la București la Appletone Party #RecoltaUrbană din Șos. Străulești, nr 2, sector 1. Detalii despre eveniment și acces găsiți aici: https://www.facebook.com/events/308141726396190/.  

Ținem foarte mult și ca  fanii Kovacs, Nouvelle Vague, Mihail sau Moonlight Breakfast să nu fie dezamăgiți, așa că le promitem că în curând vom anunța noi evenimente în cadrul cărora îi vom invita.  În ceea ce privește Full Moon Live Festival, promitem ca pentru anul 2019 să pregătim o ediție de neratat , anunță organizatorul Events (www.events.ro).

Începând de astăzi, 20 august, toți cei care ș-au achiziționat bilete la Full Moon Live Festival 2018 își vor putea recupera integral valoarea acestora astfel:

–        pentru biletele achiziționate online se va trimite un e-mail cu subiectul “Retur Full Moon Live”specificând numărul de comandă la contact@eventim.ro. Pentru biletele Print @Home, banii se vor returna automat în termen de până la 10 zile lucrătoare pe cardul cu care s-a efectuat plata.

–        pentru biletele achiziționate în punctele de din rețeaua magazinelor partenere Eventim (Germanos, Carturesti, OMV, Humanitas, Orange, Vodafone, Carrefour): returnarea banilor se va face la punctul de vânzare de unde au fost achiziționate, cu prezentarea și reținerea biletelor în original.

  • Pentru livrările prin curier: returnarea banilor se va face la unul dintre punctele de lucru Eventim de mai jos, cu prezentarea și reținerea biletelor in original:
    • Eventim București – Bulevardul I.C. Brătianu nr. 6 (incinta Cinema Pro).
    • Eventim Cluj – Strada Alexandru Vaida-Voevod nr. 53B (în incinta Iulius Mall).
  • Clienții din afara ariei punctelor de lucru Eventim vor putea trimite biletele prin curier la sediul central, Str. Popa Petre nr. 5, etaj 2, cod postal 020801, București, contravaloarea biletelor va fi returnată în contul din care a fost făcută plata. Costul transportului va fi suportat de expeditor.
  • Toți cei care și-au achiziționat bilete la Full Moon Live Festival intră automat la evenimentul Appletone Party #RecoltaUrbană, prezentând la intrare biletul print sau o fotografie cu acesta (pentru cei care au predat biletul la punctele de din rețeaua magazinelor partenere Eventim)

Events este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente din România, a căror misiune este să aducă entertainmentul cât mai aproape de oameni. Din anul 2000, sloganul lor este “de neuitat” iar printre evenimentele care vor rămâne mereu în memoria spectatorilor se numără concertele The Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith, The Cranberries sau Leonard Cohen, Pink Martini, spectacolele Cirque du Soleil sau Sensation.

Pentru informații suplimentare puteți contacta: Alexandra Dinu, pr@events.ro, 0722.233.114.

Details

Start:
25 august 2018
End:
26 august 2018
Event Category:
Event Tags:
, ,

Organizer

Venue

Arenele Romane
Bucuresti, România + Google Map
View Venue Website

Lasă un răspuns