Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

”Editie Speciala” cu HORATIU MALAELE: spectacol de comedie si proiectie de film, pe 10 noiembrie, la Cinema PRO Bucuresti

mai 22 @ 19:51

 

   Isi poarta cu pasiune haina de actor, bagheta de regizor si penita de grafician, iar salile de spectacol arhipline si aplauzele fulminante ale spectatorilor, reprezinta cea mai mare bucurie a sa.

   Dupa succesul incontestabil inregistrat cu recitalul exceptional ”Sunt un orb”, actorul HORATIU MALAELE, maestrul ironiei si al hazului ascutit ii invita pe iubitorii spectacolelor de comedie la maratonul rezistentei la umor, in cel mai nou spectacol, intitulat ”Editie Speciala”.

    Evenimentul va fi pus in scena, vineri, 10 noiembrie, la Cinema PRO din Bucuresti, incepand cu ora 19:30.

   Horatiu Malaele va fi secondat pe scena de fiul sau, Bogdan Malaele, si de muzicianul Radu Captari.

  Spectacolul are o dinamica deosebita, Malaele tatal si fiul avand momente spumoase de dialog actoricesc, sau monologuri ce vor face publicul spectator sa treaca prin stari afective intense, pornind de la vibratia emotionala si fulminand, in mod evident, cu rasul in hohote.

  La baza spectacolului ”Editie Speciala” se afla texte actuale sau mesaje puternice, pigmentate cu momente umoristice rafinate, culese din cele mai bune reprezentatii ale actorului, dar si cu melodii speciale interpretate de indragitul artist Radu Captari.

  Horatiu Malaele, este un artist complet, care de-a lungul carierei sale artistice a adunat zeci de roluri importante in piese de teatru si filme, a semnat acte regizorale de calibru si este autorul a numeroase caricaturi, picturi sau carti insemnate. 

Dublu eveniment

Spectatorii bucuresteni care vor alege sa petreaca un inceput de week-end in compania protagonistilor spectacolului ”Editie Speciala”, la Cinema PRO Bucuresti, vor beneficia de vizionarea filmului ”Funeralii Fericite”, in mod gratuit.

Pelicula este o tragi-comedie exceptionala ce il aduce pe Horatiu Malaele atat in ipostaza de actor, cat si in cea de regizor, si ilustreaza o lume populata de personaje ciudate in care comedia neagra imbina satira sociala cu drama psihologica, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.

Biletele pentru spectacolul programat vineri, 10 noiembrie, pot fi achizitionate de la casa de bilete a salii Cinema Pro sau online de pe www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro si www.ticketnet.ro.  

 

 

Details

Date:
22 mai 2024
Time:
19:51

Lasă un răspuns