Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

E-Force

iulie 23 @ 11:15

E-FORCE concerteaza la Bucuresti

Thrasherii de la E-Force se opresc in turneul de promovare al noului album “The Curse…” si la Bucuresti unde vor sustine un concert in Panic! Club marti, 14 Mai. La doi ani dupa ultimul concert in capitala Romaniei, fanii se pot reintalni cu trio-ul condus de Eric Forrest (ex-Voivod) in cadrul serii Thrash Feast alaturi de un opening act local ce va fi anuntat in curand. Pretul unui bilet este de 15 Ron.

Turneul The Curse a inceput la sfarsitul lunei aprilie si va continua pana la sfarsitul lui septembrie. In afara de concertul din Bucuresti, E-Force vor canta si la Cluj-Napoca, Craiova si Slatina.

https://www.youtube.com/watch?v=8SgFmFSLd_0

Odata cu lansarea albumului, trupa isi prezinta si noul line-up: Eric Forrest va fi insotit in turneu de Krof la baterie (membru care a participat si in turneul din 2005) si de XAV la chitara.

Trupa canadiana E-FORCE a prins viata in 2001 cand basistul si in acelasi timp solistul Eric Forrest si-a incetat colaborarea cu celebrii Voivod, grup din care facea parte din 1994. Cu un stil thrash cu multiple influente, E-Force prezinta un sound in care se poate regasi amprenta Voivod pusa de Forrest, nelipsind in structura muzicii lor parti ce amintesc de Negatron, sau segmente progresive dintr-un peisaj comun cu cele folosite pe Phobos-ul canadienilor de la Voiod. De cele mai multe ori in concerte, E-Force isi adauga in playlist cateva piese de pe aceste doua albume Voivod. Trupa lui Eric Forrest a mai cantat de doua ori in Romania in cadrul festivalelor OST Mountain Fest, Rasnov si Metal Crush Party la Bucuresti.

Noul album poate fi comandat de la urmatorul link:

http://www.music-avenue.net/mausoleum/detail.php?id=251152

Pagina oficiala facebook:

https://www.facebook.com/eforceoffical

Details

Date:
23 iulie 2024
Time:
11:15

Lasă un răspuns