Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

David Garrett & His Band – “EXPLOSIVE – LIVE” @ Sala Palatului I 8, 9 iunie 2018

mai 21 @ 15:40

DAVID GARRETT va susține concertul său crossover pentru prima dată în România!

 

Până în prezent, DAVID GARRETT și-a fascinat fanii români cu spectacolele sale de muzică clasică la renumitul Festival „George Enescu” în 2011, 2015 și 2017. În sfârșit, anul viitor va veni aici cu programul său crossover!

După succesul răsunător înregistrat în  prima parte a turneului „EXPLOSIVE -LIVE”, DAVID GARRETT anunță data primului său concert crossover din România, în luna iunie 2018!

Turneul ”EXPLOSIVE-LIVE” a început în luna noiembrie 2016 și nu se va încheia foarte curând, căci succesul uluitor a bătut toate recordurile concertelor sale anterioare.

Numai în primele trei săptămâni ale turneului, au fost vândute peste 200.000 de bilete, urmate de alte  100.000 de bilete vândute pentru concertele susținute în primăvara acestui an.   

În urma cererilor primite în număr impresionant din partea fanilor, DAVID GARRETT, cel mai rapid violonist din lume, a inclus România în programul turneului ”EXPLOSIVE-LIVE” și va concerta pe 8 si 9 iunie 2018, la Sala Palatului din capitală. 

Biletele au fost puse în vânzare vineri, 15.09.2017, la prețuri ce pornesc  de la 140 lei și pot fi achiziționate din rețeaua EVENTIM  sau online de pe www.eventim.ro.

” Acest turneu este ca și cum n-aș mai fi făcut nimic înainte!”  explică David.

Interpretările electrizante ale unor hituri rock precum ”Purple Rain” sau ”They Don’t Care About Us”, cele mai mari hituri internaționale pop ca ”Viva la Vida”, sau aranjamentele sale muzicale ale lucrărilor clasice de bază cum ar fi ”Simfonia Nr.5” a compozitorului german Ludwig van Beethoven sau ”Vara” de Antonio Vivaldi precum și ale celor mai apreciate compoziții ale sale ca ”Furious” și ”Explosive” sunt doar câteva dintre melodiile care le oferă spectatorilor momente de exaltare unice, ridicându-se în picioare, dansând și aplaudând cu frenezie.

David Grarett cântă pe o vioară “A. Busch” Stradivarius ce datează din anul 1716 și este cel mai rapid violonist din lume, înregistrat în Guinness World Records pentru interpretarea „Flight of the Bumblebee” de Nikolai Rimski-Korsakov în 66,56 secunde, iar mai târziu în 65,26 secunde.  

 

Magnificul David Garrett cântă la vioară ameţitor de frumos, cu un sunet cald, rotund şi catifelat, având o tehnică absolut senzaţională, ce-i permite reliefarea fiecărui sunet, oricât ar fi de pasager, într-o egalitate dezarmantă. Nici o notă nu este neimportantă, nimic nu scapă din curgerea perfecţiunii. 

Un Paganini printre stelele pop și un Jimi Hendrix printre violoniști, DAVID GARRETT este ”Violonistul Diavolului” a epocii noastre, superstarul internațional care estompează barierele dintre Mozart și Mettalica.

Lăudat pentru pionieratul trendului crossover precum și pentru virtuozitatea excepțională a interpretărilor sale, David este la fel de talentat în egală măsură, când interpretează cele mai complicate compoziții clasice alături de marii dirijori sau orchestrele simfonice de renume mondial, și cele mai mari hituri rock, pe stadioane.

Admirat de milioane de fani din intreaga lume, DAVID GARRETT are la activ milioane de bilete vândute, este deținătorul a 23 de discuri de aur și 16 de platină obținute în Hong Kong, Germania, Mexic, Taiwan, Brazilia, Singapore și multe altele.

Pentru cel  mai recent album intitulat ”EXPLOSIVE”, David Garrett a fost distins cu Aur în Germania și Austria, la numai câteva săptămâni de la lansarea acestuia pe piață. DAVID GARRETT combină carisma unui rock-star cu un fel de virtuozitate înnăscută a celor mai buni instrumentiști ai timpului nostru.

Nu pierdeți o seară minunată cu DAVID GARRETT & HIS BAND!  ”EXPLOSIVE-LIVE”, un concert unic de crossover din care nu vor lipsi cele mai puternice melodii rock, balade și, desigur, puțină muzică clasică de cea mai bună calitate.   

Vă invităm să vă rezervați biletele pentru concertul anului 2018! 

 

DAVID GARRETT & HIS BAND – “EXPLOSIVE – LIVE 2018”

 

8, 9 iunie 2018, Sala Palatului, București 

Details

Date:
21 mai 2024
Time:
15:40

Lasă un răspuns