Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concert Kempes pe 12 aprilie la Hard Rock Cafe

aprilie 15 @ 21:39

Miercuri, pe 12 aprilie, va asteptam la Hard Rock Cafe din Bucuresti de la ora 21:30 la un concert cu KEMPES! Alaturi de KEMPES va urca pe scena BLADE Strings, un proiect muzical avangardist ca un tribut adus rock-ului din toate timpurile.

Bilete gasiti online aici: www.iabilet.ro/bilete-concert-kempes-27105/ si in reteaua iabilet.ro/retea In pretul biletului este inclusa si o bere Carlsberg!

Ovidiu Ioncu „Kempes”, vocea de aur a rockului romanesc este fondatorul si liderul trupei Kempes și fostul vocalist al trupelor Cargo și Rezident EX cu care a lansat zeci de albume, cele mai recent fiind Regasire in 2015 alaturi de noua sa trupa.

Componenta trupei KEMPES este urmatoarea:

Ovidiu Ioncu “Kempes” – voce
Alin Moise – chitara, voce
Ștefan Buta – bass, voce
Sebastian “Natas” Macovei – tobe, voce

www.youtube.com/watch?v=MtSGMY3mOUM
www.youtube.com/watch?v=CH2zd6h8mhE
www.facebook.com/Kempes.Official/

BLADE Strings este singura trupa rock din Romania ce foloseste exclusiv instrumente clasice, acustice. Sound-ul rezultat uneste doua entitati diferite, muzica clasica si muzica rock, iar show-urile sunt adevarate calatorii in istoria muzicii rock de la Led Zeppelin si ACDC, la Guns N’ Roses si Nightwish.
„BLADE Strings este un proiect muzical neobisnuit, pornit din pasiune pentru muzica rock. Distors, overdrive, parti solo remarcabile, cele mai cunoscute riff-uri, le avem pe toate… on strings!”

www.youtube.com/watch?v=xpfeArY7VWE
www.youtube.com/watch?v=K8HrXe3UoqU
www.facebook.com/BLADEstrings/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizicaiabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au următoarele preţuri:
– VIP: 75 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 50 de lei, cu loc la masa in sala 
– Fara loc: 50 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32 
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.

Details

Date:
15 aprilie 2024
Time:
21:39

Lasă un răspuns