Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concert BRYAN ADAMS – „Shine A Light Tour” 2019 @ Cluj Napoca

11 noiembrie 2019

 

Super starul canadian Bryan Adams vine la Cluj să îmbrace BTarena în lumină, iar sufletele noastre cu vocea sa minunată!

Bryan Adams va urca pe scena din BTarena în 11 noiembrie 2019, pentru a cânta alături de public atât hiturile sale de neuitat – “It’s Only Love”, “Summer of ’69”, “Run To You” sau “All for Love”, cât și cel mai nou single al său, scris în colaborare cu Ed Sheeran – “Shine a Light”.

„L-am cunoscut pe Ed în Dublin și am păstrat legătura. Într-o zi, i-am trimis o înregistrare cu sunetele de cor care se regăsesc în <<Shine A Light>> și l-am întrebat dacă ar fi interesat de o colaborare. Apoi am primit câteva versuri de la el și… Doamne!”, a declarat Bryan Adams.

“Shine a light” a dat și denumirea celui de-al paisprezecelea album al lui Bryan Adams, care îmbină mai multe stiluri muzicale, precum și o altă colaborare surpriză, pentru single-ul „That’s How Strong Our Love Is”.

„Sunt încântat să lansez un album de 12 piese, care să combine genurile rock, pop și R&B. Noul album va conține și un duet cu Jennifer Lopez”, a dezvăluit Adams. El a descris colaborarea cu Jennifer drept „un vis”.

Iar șirul motivelor pentru care ne bucură venirea lui Bryan Adams nu se oprește aici. Canadianul, care a făcut senzaţie cu hituri ca „Please Forgive Me”, „Have you Ever Really Loved a Woman” şi „Everything I Do”, nu doar că şi-a păstrat intactă vocea inconfundabilă, răguşită şi masculină, dar va urca pe scena de la Cluj la doar 5 zile după ce va împlini 60 de ani!

De altfel, Bryan este în turneu pentru promovarea albumului “Shine a Light”, turneu care a început în 25 februarie 2019, susținând concerte în Statele Unite, America de Sud și Europa.

Ultimul LP al artistului a fost „Get Up” din 2015, care a ajuns pe locul 2 în topurile britanice, pe locul întâi în Elveţia şi 99 în US Billboard 200.

Bryan Adams este, de asemenea, și compozitor, producător, chitarist, fotograf, filantrop și activist. Discul care i-a adus recunoașterea la nivel internațional a fost „Reckless”, material ce a inclus hiturile „Run to You” și mega hitul „Summer of ’69”.

Piesele sale au apărut pe coloanele sonore ale unor filme celebre, precum „Robin Hood” („Everything I Do I Do It For You”), „Don Juan” („Have You Really Loved A Women”), „The Mirror Has Two Faces” („I Finnaly Found Someone” – duet cu Barbra Streisand), „Three Musketeers” (”All for Love”, împreună cu Rod Stewart şi Sting). A avut 20 de hituri în US TOP 10, fiind și primul artist canadian prezent cu un L.P. în acest clasament.

În cei peste 40 de ani de carieră, Bryan Adams a vândut peste 75 de milioane de albume și are în palmares 15 nominalizări la Premiile Grammy și 3 nominalizări la Oscar. A primit Ordinul Canadei pentru contribuția adusă muzicii și pentru activitățile sale filantropice.

Până acum, Bryan a vizitat doar Capitala României, cu ocazia concertelor din 2000 și 2008, când 20.000 de oameni au venit să cânte alături de el.

Cluj, este rândul tău! Be great and remember to shine a light wherever you go!

 

Details

Date:
11 noiembrie 2019
Event Category:

Organizer

Events
Phone
+40 21 311 50 64/62
Email
events@events.ro
View Organizer Website

Venue

BT Arena (Sala Polivalenta Cluj-Napoca)
Strada Uzinei Electrice,
cluj napoca, România
+ Google Map
Phone
0264 483 160
View Venue Website

Lasă un răspuns