Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concert Blame Hofmann

21 iulie 2018

Blame Hofmann revine pe scena Quantic după o pauză de 6 luni, pauză în care trupa a lucrat atent la piese ce nu au mai fost interpretate în tară. Băieții pregătesc un show acompaniat de noi proiecții vizuale ce vor fi orchestrate live de către Ivona Catană.

Așadar, hofmanii vă invită sâmbătă, 21 Iulie, în grădina de vară Quantic unde vor susține un show de peste 2 ore în care vor avea ca warm-up un setlist de prog metal preparat de bunul lor prieten, Cheia Do și invitati speciali, trupa ohhimark.

Cunoscut pentru petrecerile tematice organizate și pentru faptul că vrea să împartă cu lumea poliritmurile, riff-urile ascultate și descoperite în tihnă, acasă sau pe unde apucă, Cheia Do pregătește două seturi speciale pentru acest eveniment, unul de warm-up și unul de after party, menite să te poarte în alte dimensiuni pe ritmuri de prog metal, stoner & drone, post-rock, post-metal și altele.

ohhimark(București) este o trupă de Prog-Metal cu o tentă ambientală, formată în 2017. Născută din pasiunea unor oameni de a face muzică fără compromisuri, ohhimark este formată din 5 membri, români și francezi (Vlad, Octav, Gautier, Ned, Virgile). Printre influențele lor se numară Tool, Leprous, Wiseau, Scale the Summit, Karnivool.

La intrare veți găsi și afișul trupei pe care îl puteți achiziționa, iar la cerere poate fi semnat de către membrii trupei.

Bilete:
15 lei în presale până vineri, 20 iulie inclusiv
20 lei în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare

You dig Tool?

Atunci asta e show’ul la care trebuie să participi.

Spiral out and Join us in this psychedelic experience!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Details

Date:
21 iulie 2018
Event Category:
Event Tags:

Lasă un răspuns