Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Carla’s Dreams la Arenele Romane: Ultima săptămână de bilete reduse

iunie 15 @ 0:57

Carla’s Dreams pregateste un nou show la Arenele Romane pe 13 mai 2017. Fii gata sa asculti live noul album „Antiexemplu” in cadrul unui show Global Records si BestMusic Live Concerts!

A mai ramas doar o saptamana in care biletele pentru acest show extraordinar sunt disponibile la pret de Earlybird, si anume: 179 lei pentru Categoria A (cu loc in tribuna in sectoarele K si E), 109 lei Categoria B (fara loc in fata scenei) si 69 lei Categoria C (cu loc pe scaun sau fara loc in spatele Categoriei B, in Arena).

Incepand cu data de 1 februarie 2017, biletele vor avea urmatoarele preturi:

* Categoria A (cu loc in tribuna in sectoarele K si E) – 199 lei

* Categoria B (fara loc in fata scenei) – 129 lei

* Categoria C (cu loc pe scaun sau fara loc in spatele Categoriei B, in Arena) – 79 lei

Numarul de bilete din categoriile A si B sunt limitate la 700 de bucati din fiecare categorie.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea (in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. 

Carla’s Dreams. Ii iubesti, le asculti muzica, ai trait la intensitate maxima fiecare concert sau fiecare piesa nou lansata. In 2017, fii gata de o noua experienta live, un nou concert care sa te aduca si mai aproape de artistii tai preferati. Pe 13 mai 2017, la Arenele Romane din Bucuresti (in aer liber), Carla’s Dreams iti vor prezenta noul album „Antiexemplu”, care include piese deja cunoscute, dar si piese care vor fi ascultate in premiera.

La acest concert, Carla’s Dreams vor avea si invitati surpriza care vor fi anuntati in perioada urmatoare. Primul show Carla’s Dreams de la Arenele Romane din mai 2016 a fost un eveniment sold out, cu peste 5000 de fani care au venit sa ii asculte live pe artistii lor preferati si invitatii lor: Delia, Loredana Groza, ANTONIA.

Asa a fost in 2016 la Arenele Romane: www.youtube.com/watch?v=a6KVJ866IsM

Carla’s Dreams sunt artistii in continua ascensiune, care bucura fani din intreaga lume cu muzica, versurile intense, show-urile explozive si sound-ul divers. In 2015 si 2016, single-urile lor s-au transformat in hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor si televiziunilor de specialitate saptamani intregi „Cum Ne Noi”, „Te rog”, „Sub pielea mea #eroina”, „Acele”, „Imperfect”.

Carla’s Dreams sunt castigatorii incontestabili ai editiei de anul acesta al Media Music Awards, cu 8 premii castigate la cele mai importante categorii; „best group”, „best song”, „best video”. Colaborari cu artisti de top ai Romaniei precum INNA, Delia, Loredana Groza, Antonia, cu peste 300 de milioane de vizualizari pe YouTube, cu piesa „Sub pielea mea” pe locul 11 pe Shazam in lume, muzica celor de la Carla’s Dreams cucereste si alte tari, in afara de Romania si Moldova: Ucraina, Rusia, Kazakhstan, Belarus, China, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Grecia, Franta, Croatia, Turcia, Finlanda, Austria. Anul acesta, solistul de la Carla’s Dreams devine jurat X Factor, primul jurat cu masca din lume.

Un eveniment Global Records si BestMusic Live Concerts.

 

Details

Date:
15 iunie 2024
Time:
0:57

Lasă un răspuns