Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

byron – lansare de album

1 noiembrie 2019

byron lansează noul album de studio la Brașov pe 1 noiembrie în Rockstadt Vineri, 1 noiembrie, la Rockstadt în Brașov (str. Nicolae Titulescu nr. 2P), trupa byron va susține concertul de lansare a celui de-al șaptelea album de studio! byron – Nouă (official video) https://www.youtube.com/watch?v=LIC2275QsCc

Noul album byron va fi primul de până acum compus direct în limba română ca proiect de sine stătător.

Piesele noi duc sound-ul trupei în zone incitante și ne-explorate până acum, păstrând însă elemente cheie precum clapele melodice, versurile cu substrat și vocea inconfundabilă a lui Dan Byron. Cele trei single-uri lansate până acum – „Anima”, „Continuum” feat. Lucia și „Nouă” – conturează profilul unui album complex, cu o plajă foarte largă de stări muzicale.

Biletele la concert se găsesc online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iaBilet si la club. Primele 100 de bilete costa 35 lei iar urmatoarele 45 lei.

www.byron.ro

https://fb.com/byronmusic

https://instagram.com/byronband

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid. Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.

Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.

Recomandam ca persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.

Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa in avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa in momentul sosirii la locatie, in limita disponibilitatilor.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Details

Date:
1 noiembrie 2019
Event Category:

Organizer

Rockstadt Extreme Fest

Venue

Rockstadt
NICOLAE TITULESCU, NR. 2P
Brasov, România
+ Google Map

Lasă un răspuns