Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Arkadia ShortFest 2019 @ Plaja Corbu | 13 şi 17 august

13 august 2019 - 17 august 2019

Festivalul Internaţional de Filme de Scurt Metraj Arkadia ShortFest, a şasea ediţie, va avea loc între 13 şi 17 august la Unbar, lângă plaja Corbu (Constanţa), anunţă organizatorii.

Programul de anul acesta cuprinde şase filme în competiţie, 11 scurtmetraje în selecţia oficială, dar şi producţii ale partenerilor festivalului, precum ÉCU (The European Independent Film Festival) sau Şcoala de Film de la Łódź.

În deschidere va fi proiectat lungmetrajul „Jurnalul Familiei-escu”, în regia lui Şerban Georgescu.

Juriul ediţiei de anul acesta este format din actriţa Iulia Verdeş, regizorul Şerban Georgescu şi actorul George Piştereanu, care vor oferi Trofeul Arkadia ShortFest 2019 celui mai bun film din competiţie.

Pe lângă filme din toate colţurile lumii, oaspeţii se vor putea bucura de alte evenimente conexe, precum expoziţia „Disfunctional Objects”, de Laurian Popa, concertul Şuie Paparude din 16 august şi alte petreceri până în zor de zi.

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate online de pe eventbook.ro sau la faţa locului. Festivalul pune la dispoziţie o zonă de campare gratuită, iar oaspeţii vor putea mânca preparate delicioase la Unbar.

Arkadia Shortfest

Așa a fost anul trecut la Arkadia Shortfest. Iar anul acesta va fi și mai tare!Ne vedem pe plaja Corbu între 13-17 august!––-Bilete și abonamente: https://eventbook.ro/film/bilete-festivalul-international-de-film-de-scurt-metraj-arkadia-shortfest#arkadia #arkadiashortfest #filme #filmfestival #movie #unbar #corbu #asf2019 #arkadia2019 #arkadiashortfest2019

Geplaatst door Arkadia Shortfest op Woensdag 31 juli 2019

Festivalul de film Arkadia ShortFest este organizat de Asociaţia Culturală Arkadia, în parteneriat cu Unbar.

Details

Start:
13 august 2019
End:
17 august 2019
Event Categories:
,
Event Tags:

Venue

Plaja Corbu

Lasă un răspuns