Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ALTERNATIVA – in fiecare miercuri @ Expirat Pe 13 februarie cu Pistol cu Capse, in concert

mai 27 @ 0:53

Miercuri pe 13 februarie, Alternativa continua cu niste Ska, Punk si Rock, amestecate la mare arta si redate acustic de baietii de la PISTOL CU CAPSE, pe scena din Expirat.

 

Pistol cu Capse este o trupa formata in Bucurestiul anului 2003 de Vlad Staricu – voce, chitara, Adrian Nicolaide – chitara bas, Dan Cozmuta – chitara si Andrei Petrescu – tobe, iar activitatea baietilor se intinde pe vreo 10 ani de existenta, vreo 400 de concerte pe unde nu te astepti – in Romania sau peste granite, alaturi de nume ca NOFX, No Use For A Name, Strike Anywhere, 3 Feet Smaller, Marky Ramone (The Ramones) sau Jaya The Cat – si doua albume la activ.

Pe 13 februarie ii primim in Expirat cu piese de pe cel mai recent material intitulat Unplugged, lansat anul trecut.

 

Dupa live, Stefan se ocupa de muzica cu playlisturi: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival,  asezonate cu nitel Rap Core, Alternative Metal si Sludge.

 

Pistol cu Capse se urmaresc pe:

www.facebook.com/pistolcucapse 

www.youtube.com/user/tvpistolcucapse

 

Iar pana la concert, recomandam urmatorul videoclip, pe repeat: http://www.youtube.com/watch?v=6oXx1qdZuO8

 

 

Alternativa nu tine doar de o iesire in oras. Alternativa e seara in care se stie muzica; in care nu ti-e jena sa te bagi in primul rand in fata scenei la concert; in care iti dai seama ce tare e trupa aia noua si in care iti aduci aminte ce misto a fost cand i-ai prins pe aia vechi la cine stie ce festival. Genul de seara in care te decizi sa-ti dai tot salariul pe un trip la concert Radiohead. Alternativa tine de atitudine si de cat de mult te identifici cu muzica pe care o asculti.

 

Alternativa se intampla in fiecare miercuri, dupa 22:00, in Expirat. O saptamana cu o trupa consacrata, o saptamana cu o trupa de newcomeri. In permanenta cu Stefan la butoane, dupa concerte.

 

Ora: 22:00

Intrare: 10 lei – un shot inclus

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

Urmareste progresul Alternativei pe www.expirat.org sau www.facebook.com/expirat.otherside

 

Details

Date:
27 mai 2024
Time:
0:53

Lasă un răspuns