Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

AIESEC Academy 11.06.2013

februarie 29 @ 9:12

Toate acestea sunt posibile printr-un singur program marca AIESEC București: AIESEC Academy! 

Împărțit pe 3 școli de specialitate, IT, Marketing și Finance, programul a fost creat special pentru a corespunde nevoilor studenților și absolvenților de studii de licență din București. Te numeri printre aceștia? Atunci te invităm să te înscrii până pe data de 8 Aprilie pentru una dintre școlile noastre! 

AIESEC Academy are două părți specifice: în prima parte, între 15 Aprilie – 21 Iunie, se vor desfășura workshop-uri și training-uri, iar cea de-a doua etapă constă în 4 săptămâni de practică de specialitate în companiile partenere. 

IT School îți oferă training-uri cu obiective diverse, printre care și: Windows 8, JSP (Java Server Pages), JPA (Java Persistence API), Entrepreneurship, Google Web Toolkit (GWT), Leadership Talks, Versioning and Maintenance, Java EE, etc. 

Printre training-urile oferite de Marketing School se numără și: ”Poziționarea unui brand”, ”Ce nu se vede la radio” (un training oferit de Echipa Radio ZU) și multe altele. Workshop-urile vor fi susținute de membri ai Intact Media Group, cu vastă experiență în domeniu. 

Finance School vine de asemenea cu propuneri interesante de workshop-uri, precum: Contabilitate, Management Financiar, Legătura dintre contabilitate și alte domenii economice, Gestiunea și contabilitatea mijloacelor fixe, Analiză și consiliere financiară, etc. 

Urmărește pagina noastră de Facebook: http://www.facebook.com/AIESEC.Academy și înscrie-te în AIESEC Academy până pe 8 Aprilie 2013 pe site-ul nostru :www.aiesecbucharest.ro. Taxa de participare în cadrul proiectului este în valoare de 25 Ron. 
Mai mult, AIESEC Academy îți oferă posibilitatea să te înscrii pentru un internship global în companiile sau ONG-urile din peste 100 de țări unde AIESEC activează! 

Susținătorii proiectului: Intact Media Group, Euristic Partners, Credis, Qualitance, Generali, ProCredit, Best Jobs, Cefora și Unilever. 
Parteneri media: Radio ZU, Gazeta Sporturilor, Jurnalul Național, Antena 2 și TehnoPOL. 

Despre AIESEC București: 
AIESEC București este parte a celei mai mari organizații de tineri la nivel internațional, organizație prezentă în peste 113 țări și teritorii, cu o istorie de 64 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Organizaţia oferă tinerilor o experienţă de dezvoltare inedită bazată pe oportunităţi de leadership, posibilităţi de exchange, conferinţe anuale, platforme virtuale și activităţi de învăţare în cadrul unui mediu internaţional. Prezenţa AIESEC în România s-a făcut remarcată timp de 21 ani, inițial în București, iar în prezent în 14 orașe. 

Pentru mai multe detalii: 
http://www.aiesecbucharest.ro/ 
http://www.facebook.com/aiesec.bucharest 

Persoană de contact: 
Ștefania Diaconu, PR AIESEC Academy 
Tel: 0755 696 208 
Email: stefania.diaconu@aiesec.ro

Detalii

Dată:
29 februarie 2024
Oră:
9:12

Lasă un răspuns