"Joseph

Joseph ÅŸi mama lui, Mildred Foto: Hello Magazine

 

Vestea că fostul guvernator al Californiei are un copil cu menajera sa a ÅŸocat lumea întreagă ÅŸi a dus la speculaÅ£ii greu de digerat, ceea ce a convins-o pe Mildred Baena, amanta «Terminatorului», să se ascundă de presă.

 

Cum totul are un preÅ£, femeia a revenit la sentimente mai bune ÅŸi a acceptat să pozeze alături de fiul pe care i l-a făcut lui Arnold. Nu ÅŸtim încă ce onorariu a încasat Mildred pentru ÅŸedinÅ£a foto realizată de Hello Magazine, dar cu siguranţă vorbim de multe zerouri.

Femeia a povestit că atunci când Joseph a aflat că este fiul lui Arnold, băiatul a reacÅ£ionat foarte pozitiv, dorindu-ÅŸi chiar să aibă o relaÅ£ie normală cu tatăl său. ”Nu am vrut să îi spun, dar semăna cu el tot mai mult, pe zi ce trecea. Iar Arnold ÅŸi-a dat seama târziu că Joseph e fiul lui, dar nu mi-a spus niciodată nimic.

Amanta îi cere lui Schwarzenegger bani pentru copil

Mildred a explicat că cea care a sprijinit-o cel mai mult pe parcursul scandalului a fost chiar Maria Shriver, soÅ£ia lui Arnold, care a decis să divorÅ£eze de actor. ”A tot auzit bârfe ÅŸi îmi tot spunea că e alături de mine dacă vreau să îi spun ceva delicat, dar până la urmă m-a întrebat direct dacă e adevărat sau nu. I-am spus ÅŸi atunci ea a plâns cu mine ÅŸi m-a îmbrăţiÅŸat.

Menajera a subliniat că Arnold Schwarzenegger este un om foarte bun, care suferă mult acum din cauza separării de soÅ£ie. ”Sper ca lucrurile să se rezolve între ei.

Copiii lui Arnold se jucau fără să ştie că sunt fraţi

Tu ce zici, seamănă Joseph cu Arnold? Spune-Å£i părerea în comentarii!

""

About Post Author

Lasă un răspuns