Sotia "Briliantului" s-a delectat, in Bucuresti, cu friptura de vitel nenascut.

Consuelo a consumat, la un restaurant din Herastrau, pulpa de vitel nenascut. Acest fel de mancare e extrem de costisitor si a fost preparat special pentru ea.

La ultima vizita în Romania impreuna cu sotul sau, Adi Mutu, frumoasa bruneta nici nu s-a gândit sa incerce mancarea romaneasca. Potrivit surselor noastre, Consuelo, intr-un restaurant din Capitala, a comandat friptura de vitel nenascut. “Ni s-a intors stomacul pe dos, cand am auzit ce mananca. Vitelul e scos din burta vacii cu o luna inainte de a se naste. Din pulpa lui se face friptura. Bucatarul a preparat acest fel de mancare special pentru Consuelo. Friptura se flambeaza în fata clientului si se serveste intro crusta de sare. Adi a platit pentru friptura ei vreo 500 de euro, insa el nu a gustat, alegand o friptura normala de vita… nascuta la termen”, ne-a marturisit un martor.

Dan-Silviu Boerescu, “taticul” Playboy România si initiatorul site-ului bucatarescu. ro, ne-a dezvaluit ca, desi nu a fost curios sa încerce vreodata respectiva specialitate culinara, a auzit de ea. “Acest fel de mancare e specific argentinian. E considerat a fi unul de lux, exclusivist. Se prepara aproape la fel ca friptura de vitel în lapte”, ne-a spus el.

About Post Author

Lasă un răspuns