Indignata de faptul ca Dan Balan a declarat despre ea ca este "prea vulgara" pentru el, Bianca Dragusanu a povestit cum a decurs intalnirea dintre ei.

La inceputul acestei saptamani, interpretul hit-ului "Chica Bomb", Dan Balan, marturisea ca "Bianca Dragusanu este prea vulgara pentru mine. Mie imi plac alt gen de fete".

Bineinteles ca aceasta declaratie nu a trecut neobservata de vedeta Playboy, care a acceptat sa povesteasca ce se intampla de fapt intre cei doi.

Nici vorba de iubire, insa artistul pare de-a dreptul innebunit dupa asistenta lui Dan Capatos. Bianca si Dan s-au intalnit in urma cu trei luni intr-un club de fite din Bucuresti, atunci cand fostul membru al trupei O-Zone nu stia ce sa faca pentru a-i intra in gratii blondei.

""

"Acum trei luni nu stia ce sa faca sa se bage in seama cu mine si acum spune ca sunt prea vulgara pentru el! Mi-a cerut numarul de telefon, mi l-a dat pe al lui pe un biletel pe care, evident, l-am aruncat… Se purta de parca eram doar noi doi in club, punea mainile pe mine si era excitat la maximum. Era practic calare pe mine. Au fost zeci de martori la acest episod, deci nu am cum sa fabulez", a declarat Bianca.

""

Printre replicile pe care carismaticul cantaret le-a folosit pentru a o impresiona pe blonda lui Bote a fost: "Eu sunt un vanator, dar stii ca si vanatorul se poate transforma in vanat", replica pe care acesta i-a rostit-o la ureche pe un ton grav.

"Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri", a incercat Bianca Dragusanu sa explice atitudinea cantaretului.

About Post Author

Lasă un răspuns