Ce ciudatenii mananca sotia lui Mutu, Consuelo!

Sotia "Briliantului" s-a delectat, in Bucuresti, cu friptura de vitel nenascut.

Consuelo a consumat, la un restaurant din Herastrau, pulpa de vitel nenascut. Acest fel de mancare e extrem de costisitor si a fost preparat special pentru ea.

La ultima vizita în Romania impreuna cu sotul sau, Adi Mutu, frumoasa bruneta nici nu s-a gândit sa incerce mancarea romaneasca. Potrivit surselor noastre, Consuelo, intr-un restaurant din Capitala, a comandat friptura de vitel nenascut. “Ni s-a intors stomacul pe dos, cand am auzit ce mananca. Vitelul e scos din "A?aburta vacii cu o luna inainte de a se naste. Din pulpa lui se face friptura. Bucatarul a preparat acest fel de mancare special pentru Consuelo. Friptura se flambeaza în fata clientului si se serveste intro crusta de sare. Adi a platit pentru friptura ei vreo 500 de euro, insa el nu a gustat, alegand o friptura normala de vita… nascuta la termen”, ne-a marturisit un martor.

Dan-Silviu Boerescu, “taticul” Playboy România si initiatorul site-ului bucatarescu. ro, ne-a dezvaluit ca, desi nu a fost curios sa încerce vreodata respectiva specialitate culinara, a auzit de ea. “Acest fel de mancare e specific argentinian. E considerat a fi unul de lux, exclusivist. Se prepara aproape la fel ca friptura de vitel în lapte”, ne-a spus el.

Horia Brenciu lanseaza albumul "37"

""

Dupa aproape un an de munca, Horia Brenciu scoate al doilea album al sau, ititulat "37", care este un album multimedia si a beneficiat de o masterizare speciala in Statele Unite, la New York.

Pe CD, in afara celor 12 piese originale, veti putea vedea clipul piesei "I love you", prima compozitie a artistului, si un interviu surpriza cu Horia Brenciu si orchestra sa.

Primul single promovat de pe albumul "37" se intituleaza "Ultimul Dans", un vals lent ce beneficiaza si de un videoclip realizat la standarde intrenationale.

"Am creat ceva nemaiauzit! Alaturi de echipa mea de creatie, Cristian Cretu, compozitor si Andreea Miclici, textier, sper ca am realizat un produs demn de un public de calitate!", marturiseste artistul.

HOT NEW VIDEO Basshunter – "Saturday"

""

 

Artistul readuce in prim plan muzica sa, prin promovarea unui fresh single cu ajutorul unui nou videoclip intitulat "Saturday". Basshunter a inceput sa faca muzica in 1999, ajutandu-se de programul pe calculator Fruity Loops. Primul album – The Bassmachine – l-a lansat in 2004, prin intermediul propriei sale pagini web.

In aprilie 2006, a semnat primul sau contract de inregistrari cu Warner Music. Primul single sub umbrela Warner, "Boten Anna" a devenit hit in Scandinavia aproape concomitent cu lansarea.

 



NEW RELEASE || ARMIN VAN BUUREN – Full Focus ||

""

A venit vremea sa ne concentram asupra viitorului si sa dam impreuna startul numaratorii inverse pentru 10 septembrie 2010, data la care va fi lansat al patrulea album de studio al lui Armin van Buuren. Dar pana atunci insa, avem o mica mostra pentru voi…

Anul 2010 a adus o noua provocare pentru Armin van Buuren. Dupa albumle precedente, "76", "Shivers" si "Imagine", Armin a ridicat stacheta si mai sus in momentul in care a inceput sa lucreze la al patrulea album. Incurajat de numeroasele premii si distinctii dobandite de-a lungul anilor, dar mai ales incurajat de milioanele de fani care il sustin si ii asculta muzica, Armin si-a petrecut putinele momente libere intre concerte si turnee, in studio, aflat intr-o permanenta cautare si ambitionat de nevoia de a se reinventa cu fiecare nou produs. Si iata ca rezultatul lunilor de munca asidua este unul cat se poate de satisfacator, concretizandu-se in acest al patrulea album Armin van Buuren, al carui titlu va fi dezvaluit in curand.

Asadar, 10 septembrie este data pe care tot fanii Armin va Buuren trebuie sa si-o marcheze in calendar. Dar pentru a face asteptarea putin mai usoara, si ca sa aveti parte de un sountrack corezpunzator lunilor de vara care va asteapta, Armin v-a pregatit o mica mostra de pe noul album cu primul extras pe single – "Full Focus".