FOTO-VIDEO Monica Columbeanu, aproape goală

 

""

Soţia lui Iri a fost personajul principal al unei şedinţe foto glamour realizată de Marius Bărăgan la Miko Palace, scrie Agenţia de presă mondenă.

Timp de 12 ore, Moni a îmbrăcat diferite ţinute, fiind mereu în grija hair-stilistului Massimiliano, care a avut de grijă ca părul ei să arate impecabil, mai ales că vedeta a devenit imaginea produselor pentru îngrijirea părului Framesi, dar şi a restaurantului Miko Palace.

Monica nu doar a îmbrăcat cele mai rafinate rochii, dar a şi renunţat la haine pentru a poza topless, lipită de un stâlp.



VIDEO Loredana isi lanseaza piesa "Rain, rain"

""

Loredana vine la "Alarma" ProFM cu o piesa nou-nouta: "Rain, rain". Piesa a fost compusa de artista impreuna cu Bruce Briscol si Jeremy Adelman de la Sleepy Rebels si va fi cantata in preimera la matinalul de la ProFM.

In ultima sa vizita la New York, Loredana se afla intr-un magazin de instrumente indie impreuna cu membrii trupei Sleepy Rebels. Odata intorsi in studio, s-au gandit sa probeze instrumentele cumparate si, dintr-o joaca, a luat nastere aceasta piesa. "Am compus-o in patru ore pentru ca totul a venit de la sine. Piesa este povestea unui baiat abandonat in ploaie de iubita lui, care isi cauta acum forta de a merge mai departe", a declarat Loredana.



HOT VIDEO Heaven feat. Glance – SEXY GIRL

""

Intr-o perioada in care numerosi artisti romani incearca dar nu foarte multi reusesc succesul, surpriza verii vine din partea fetelor de la Heaven care revin in atentia fanilor cu Sexy Girl – un videoclip incendiar.

In urma cu aproape doua luni fetele de la Heaven au lansat o noua piesa, "Sexy Girl", ce a generat o adevarata isterie pe internet. Piesa a urcat rapid la rangul de hit al verii mai ales an randurile tinerilor din Romania… dar si din strainatate.