VIDEO Dj Sava & Raluka "I Like (The Trumpet)" teaser

""

Dj Sava a filmat luni cel mai nou videoclip al sau pentru single-ul "I Like (The Trumpet)" alaturi de Raluka si cele doua dansatoare in salina de la Turda. In regia lui Dragos Buliga clipul a avut o tema de inspiratie military si va avea premiera la inceputul saptamanii viitoare.

Dupa ce in urma cu doar o saptamana a mixat in deschiderea lui Tiesto, unul din cei mai importanti dji, la Chisinau, a pus muzica in Torino, Italia apoi a revenit in Bucuresti pentru o seara incendiara intr-un club din Regie, Dj Sava a filmat in salina de la Turda cel mai nou videoclip al sau pentru single-ul "I Like (The Trumpet)".

Fiind unul din hiturile acestei veri, piesa "I Like (The Trumpet)" a ajuns rapid in topuri si in preferintele ascultatorilor, ajungand #1 in Top 100 Romania Airplay si mentinandu-si pozitia timp de 3 saptamani consectutiv, momentan, dar si in Top 100 European Airplay cumuland un total de peste un milion de vizualizari pe profilele oficiale de Youtube.

Indurand temperaturile foarte scazute din salina, oboseala numeroaselor concerte din tara si din strainatate si drumul presarat cu multe peripetii, Dj Sava si Raluka au filmat luni in regia lui Dragos Buliga noul lor videoclip. Avand o tema de inspiratie military, videoclipul va avea premiera chiar la inceputul saptamanii urmatoare fiind realizat in timp record.

Alaturi de Dj Sava si Raluka in clip isi face aparitia si Connect-R, unul dintre cei mai apreciati producatori ai momentului, piesa "I Like (The Trumpet)" fiind realizata de acesta impreuna cu Dj Sava.

Videoclipul va avea premiera online la inceputul saptamanii viitoare Dj Sava & Raluka fiind increzatori atat in regie, cadre, locatia aleasa, poveste, personaje dar mai ales in piesa si isi incurajeaza fanii sa vizioneze si comenteze atat teaserul cat si clipul.



Alex Velea da startul vacantei cu Summer Start Flash Mob.

""

Acum apropape un an, Romania a facut pentru prima data cunostinta cu notiunea de Flash Mob. Ca o forma de omagiu pentru recenta disparitie a Regelui Pop – Michael Jackson, romanii au iesit cu dansul in strada, in mall-uri, in piete publice, in intersectii si in parcuri.

A venit insa vremea pentru un primul Flash Mob 100% romanesc, si totodata cel mai mare eveniment de gen care a avut loc vreodata la noi. Duminica, 13 iunie, la ora 20.00 in Piata Constitutiei, Alex Velea impreuna cu 1500 de dansatori profesionisti coordonati de One Beat Dance Studio vor da startul vacantei de vara cu Summer Start Flash Mob.

Daca ati urmarit clipul noului single "Alex Velea – Don`t Say It`s Over" atunci stiti ce va asteapta! Si desi intr-adevar lipsesc plajele idilice din Grecia, multimea care va umple Piata Constitutiei gata de dans si voie-buna, va fi mai mult decat suficienta pentru a ne simti cu totii ca-n vacanta.

Oricine este binevenit sa se alaturie si oricine poate invata dansul fie din videoclipul piesei Don’t say it’s over, fie dupa tutorialul facut special de Alex Velea, iar inscrierile sunt in continuare deschise pe www.alexvelea.com. Si daca vreti sa va distrati putin, puteti urmari si cum s-au cum s-au descurcat cu dansul din Don`t say it`s over echipa HaHaHa Production – Smiley, DJ Cell Block, Don Baxter, la fel si Deepside Deejays, Lora, Cabron, Wanda, Missy Crissy si alti invitati surpriza, cu care veti putea sa va dati coate si sa va calcati pe picioare duminica 🙂

 



NEW VIDEO LLP & Aimi "Out Of My Way"

""

Intr-un final fericit LLP se poate mandri impreuna cu frumoasa si talentata Aimi si cu un videoclip la piesa "Out Of My Way" – single ce-a cucerit instantaneu cluburile si inimile multor fani. 

In ciuda faptului ca piesa este clar indreptata spre publicul din cluburi, avand toate elementele specifice acestui gen, materialul video este surprinzator de "altfel" fata de restul videoclipurilor din zona muzicii de club. O imagine decenta, senzatia libertatii absolute si naturaletea sunt cateva dintre calitatile noului videoclip, care incearca sa aduca un sens mai bine definit versurilor piesei.



HOT NEW VIDEO Şuie Paparude – Soundcheck

""

După succesul piesei "Cea mai bună zi", Şuie Paparude revin cu un nou videoclip, de data aceasta pentru piesa "Soundcheck".

"Noul videoclip e atât pentru fanii care ne ascultau în 1992, cât şi pentru miile de fani pe care în avem în toată ţara în 2010!"

La filmările regizate de Adrian Agheniţei, cel care a realizat şi "Cea mai bună zi", au participat fani ai trupei Şuie Paparude, mai ales cei care sunt activi pe forumul formaţiei.