Din informatiile noastre Zilele Zalaului 2013 se vor desfasura incepand cu 26 iulie 2013

Nana, CRBL, Andreea Balan, Like Chocolate si Anda Adam vor fi pe scena din fata Casei de Cultura a Sindicatelor la Zilele Zalaului. Consilierii locali au aprobat ieri in sedinta de Consiliul Local proiectul de hotarare care privea modificarea acordului de colaborare, in vederea organizarii in Zalau a unui eveniment cultural in cadrul Zilelor cetatii Zalau ce vor avea loc in perioada 26-28 iu-lie. A fost un singur vot impotriva.

S.C. Hot Paprika S.R.L din Zalau, care s-a angajat sa aduca artistii amintiti mai sus, este firma care se va ocupa de partea indragita de toata lumea, si anume muzica, la Zilele Zalaului. Firma cu care a concurat Hot Paprika este firma din Iasi care s-a ocupat de organizarea evenimentului Zilele Cetatii de anul trecut si care a pierdut in fata firmei zalauane pentru ca nu a putut sa onoreze cerintele acordului.

Pe langa multi artisti consacrati pe care scena de la Zilele Zalaului i-a gazduit, a venit randul rapperului Nana. Melodiile cu care a devenit cunoscut neamtul sunt „Lonely”, „Remember the time”, „Darkman” si multe altele din perioada sa de glorie de dupa 1996.

Lasă un răspuns