Ca in fiecare an, cei de la Bergenbier ne asteapta cu un festival al berii foarte bine organizat, avand chiar si un spot TV unde Adrian Despot a reinterpretat cantecul prieteniei.

Formatiile invitate la acest festival sunt: CargoParazitiiVita de VieAlternosferaSuie PaparudeE.M.I.L,Robin and the Backstabbers,  CTCMargineanu & BandPartizanNightlosersNiste Baieti si The Mono Jacks.

Pe langa acestea, publicul va avea parte si de o surpriza in fiecare ora. Doua trupe noi, formate din prieteni ai trupelor consacrate vor concerta in fata a zeci de mii de oameni la “Zilele Prieteniei”. 

Ne-am hotarat ca cea mai frumoasa modalitate de a aduce spiritul prieteniei este printr-o serie de evenimente care a luat forma caravanei Zilele Prieteniei. Vrem sa stabilim o legatura mai “personala” cu oamenii, sa ii mobilizam sa raspandeasca in locurile pe unde trec acest spirit al prieteniei traite si impartaite”, a declarat Mihai Bonca, director marketing Bergenbier S.A.

 

Spiritul prieteniei va fi transmis la eveniment prin vocile artistilor, a caror misiune este sa dea viata, consistenta si autenticitate prieteniei promovate de Bergenbier, sa o scoata din contextul de comunicare de brand si sa arate ca ea exista in realitate si face viata prietenilor mai bogata si mai frumoasa. Bergenbier vorbeste despre prietenia profunda, cu valori, aceea care leaga puternic oamenii, dincolo de aspectele superficiale ale vietii de zi cu zi.

Mesajul campaniei este susinut de un spot TV in care Adrian Despot a reinterpretat pentru aceasta campanie vechiul cantec al prietenilor, dandu-i o voce noua pe versuri care vorbesc despre prietenia care cucerete Romania.

O parte integranta a campaniei va fi o promotie pentru consumatori care se va desfaura pe site-ul Bergenbier si prin intermediul unei aplicatii pe Facebook. Fanii Bergenbier trebuie sa dovedeasca ca ei au cei mai buni prieteni din Romania si vor putea castiga bilete VIP la concertele din intreaga tara, dar si premii in bere, tricouri sau 5xPS3 Guitar Hero – pentru ca distracia muzicala sa continue si cu prietenii de acasa. In plus, concertele vor fi live pe internet in aplicatia de Facebook, astfel incat Zilele Prieteniei sa ajunga la toi romanii.

Programul concertelor este urmatorul:

  • Sambata, 29 Iunie: E.M.I.LCTCCargo si Alternosfera.
  • Duminica, 30 Iunie: Robin and The BackstabbersParazitiiSuie Paparude si Vita de Vie.

Festivalul continua si in alte orase: Ploiesti (6-7 iulie), Iasi (20-21 iulie), Craiova (3-4 august) si Constanta (16-17 august).

Lasă un răspuns