Marti, 3 Noiembrie 2015, ora 19:00 Teatrul de pe Lipscani, Sala Mare, Bucuresti Centrul Rus de Ştiinţă şi Cultură, în parteneriat cu Teatrul de pe Lipscani prezintă, în cadrul Zilelor Culturii Ruse, spectacolul „O zi din viaţa domnişoarei Luba Otradina”.

         Pe 3 noiembrie, începând cu ora 19:00, sunteţi invitaţi în Sala Mare a teatrului la un regal de teatru rus.

        O nuvelă cutremurătoare, profundă despre primele iluzii pierdute și adevăratul amar preț al experienței de viață.

        Un spectacol suav și fin. Un rendez-vous ne-patetic cu textul dramaturgului rus Alexandr Ostrovski, care nu apare atât de des în montări. Tihomirov-regizorul în mod intenționat se retrage spre linia a doua, arătându-le în prim plan pe participantele spectacolului, detaliat, în perpetuumul existenței psihologice complexe.

        Sunt istoriile femeilor – victimelor ale unui secol fără suflet.

   Și spectatorii recunosc în montare problemele actuale, greșelile și iluziile, și suferințele.

     Pavel Tihomirov a luat primul act al piesei ”Vinovați fără vină”, care de obicei este prescurtat de regizori, și a montat un mic spectacol finalizat, dedicat mamei care și a pierdut pruncul și nu doar un prolog pentru marea comedie scrisă de Ostrovski despre teatru și actori.

     Întâlnirea divei teatrului rus Krucinina cu Arina Galciha, știrea că fiul ei Grișa este în viață, da start la ”memoriile” eroinei principale.

    Dar și sofisticata, încercată de glorie Krucinina în continuare este aceeași femeie nefericită, maturizata domnișoara Otradina, pe care au jignit-o dur, sentimentele căreia au fost ultragiate.

    Emoționanta, naiva, lipsită de spiritul intrigilor Liuba: nu are cine să o apere pe fata asta frumoasă, talentată, aptă de sentimente puternice, și ea, trăind cu deznădejde trădarea iubitului, trece printr-o revelație: poți să ai încredere numai în tine însuți.

    Pret bilet:

 Categoria 1: 50 lei

 Categoria 2: 40 lei

         Bilete la: http://www.bilete.ro/piesa-teatru-zilele-culturii-ruse-cateva-zile-din-viata-domnisoarei-luba-otradina-3-nov-2015

About Post Author

Lasă un răspuns