Demeter Andras, preşedintele-director general al SRR, cântăreţele Mirabela Dauer şi Silvia Dumitrescu şi realizatorul radio Titus Andrei i-au adus, joi, un ultim omagiu Mădălinei Manole, la Sala Radio din Capitală, unde este depus sicriul cu trupul neînsufleţit al acesteia.

Aceştia au depus flori la căpătâiul artistei şi şi-au prezentat condoleanţele soţului cântăreţei, Petru Mircea, care a stat tot timpul lângă sicriu şi a plâns. De la ora 15.30, de când sicriul a fost adus în foaierul Sălii Radio din Capitală, câteva zeci de fani au venit pentru a-şi lua rămas bun de la Mădălina Manole, cu flori şi lumânări.

În foaierul Sălii Radio răsună muzica Mădălinei Manole, iar la căpătâiul artistei este aşezată o fotografie a sa.

Pe lângă soţul artistei, Petru Mircea, mai sunt prezenţi fratele şi tatăl acesteia.

Au mai venit să-i aducă un ultim omagiu Mădălinei Manole Ruxandra Săraru, directorul de comunicare şi marketing al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), dar şi prinţesa Lia şi cântăreţul Grigore Leşe.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole va rămâne la Sala Radio din Bucureşti până vineri dimineaţă, în jurul orei 9.30, timp în care toţi cei care doresc pot să îi aducă un ultim omagiu artistei, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Societăţii Române de Radiodifuziune. Cei care vor să îşi ia rămas bun de la cântăreaţă o pot face toată noaptea, foaierul Sălii Radio urmând să fie deschis până vineri dimineaţă.

Înmormântarea cântăreţei Mădălina Manole va avea loc vineri, în jurul orei 13.00, la cimitirul Bolovani din Ploieşti, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai MediaPro Music.

Arhiepiscopia Bucureştilor a aprobat în cazul înmormântării Mădălinei Manole doar oficierea slujbei speciale de înmormântare pentru cei care se sinucid, astfel că aceasta va fi făcută pe scurt, de un singur preot, în exteriorul bisericii, informează Patriarhia Română.

"madalina

Lasă un răspuns