Jeffery Lamar Williams (născut pe 16 august 1991), cunoscut sub numele de Young Thug, este un rapper american, cântăreț, compozitor și producător.

Acesta va concerta anul acesta in cadrul El Carrusel Festival 2019, care va avea loc la Bucureşti în perioada 27 – 30 iunie.

Cunoscut pentru stilul sau vocal excentric si fashion, el a devenit cunoscut dupa colaborarile cu rapperii Rich Homie Quan, Future, Birdman, Cash Out, Shawty Lo si Gucci Mane.

Young Thug a lansat inițial o serie de mixuri începând cu 2011, „I Came From Nothing”. La începutul anului 2013, a semnat cu Gucci Mane’s 1017 Records , iar mai târziu în acel an a lansat mixul 1017 Thug to critical praise.

Young Thug a devenit popular în 2014, dupa single-urile „Stoner” și „Danny Glover”, plus ” About the Money” si Rich Gang’s „Lifestyle.”

Devine celebru dupa colaborarea in single-ul „Havana” al cântăreaței, Camila Cabello.

„Havana” a reprezentat un succes comercial care a atins numărul unu în mai multe țări, inclusiv în SUA, unde a ajuns pe primul loc pe Billboard Hot 100 în ianuarie 2018.

Young Thug a fost distins cu Grammy Award pentru single-ul anului la Grammy Awards 2019 pentru contribuțiile sale la „This America”, împreună cu Donald Glover și Ludwig Göransson si Childish Gambino.

Young Thug se numără între noile nume confirmate pentru festivalul El Carrusel, care va avea loc la Bucureşti în perioada 27 – 30 iunie.

Potrivit The Fader, „într-un verset tipic Young Thug, el , strigă, cântă, folosindu-si vocea într-o serie de timbre ciudate ca un instrument frumos folosit din tot sufletul „.

Pitchfork a numit stilul său ” extraordinar de distinctiv „cu” o abordare ciudată, experimentală a rapper-ilor „, lăudând” prezența, personala, mistica și, potențialul, doar puterea unui star „.

Billboard a scris că” Thug folosește această difuzare vocală multiplă în avantajul său: rapperul ar putea trece în repetare, el găsește un nou mod de a-și distorsiona și de a-și deforma tonul, de a forța resursele în fisuri și crăpături ritmice.

EL CARRUSEL FESTIVAL 2019

Artiştii deja anunţaţi pentru această ediţie: J Balvin, Nicky Jam şi Ozuna, Black Eyed Peas, Rae Sremmurd (Swae Lee şi Slim Jxmmi), Young Thug, Diplo, Karol G, Zion y Lennox, Khea, si altii.

El Carrusel Festival 2019
El Carrusel Festival 2019

Pentru anul acesta, organizatorii – D&D East Entertainment şi Marcel Avram – anunţă că vor pregăti mai multe scene în cadrul complexului Romexpo, un parc de distracţii, zone pentru mâncare, artă şi relaxare.

El Carrusel va cuprinde şi petreceri care se vor prelungi până dimineaţa. Accesul va fi permis, zilnic, începând cu ora 14.00.

Abonamentele au fost puse în vânzare, în reţeaua Eventim şi online, şi costă 330 şi 430 de lei. După epuizarea primului contingent, ele vor costa 380, 480 şi 720 de lei.

BILETE: AICI !

About Post Author

Lasă un răspuns