Fenomenul handmade ia amploare si la noi in tara, existand pe piata o cerere din ce in ce mai mare de produse handmade. Este imbucuratoare constatarea ca talentul, migala si inspiratia creatorilor ajung sa fie atat de apreciate. Originalitatea si unicitatea ar fi principalele caracteristici ale produselor handmade. 
Va invitam pe 8 IUNIE 2013, sa mesterim impreuna bijuterii asa cum va plac voua sa socializam, sa ne bucuram de aroma unui ceai care ne va duce cu gandul la vara! 
Notati in agenda ora 11,00 la ceainaria Serendipity Tea! 
Durata workshop-ului: 2 h 
Vom putea realiza impreuna cercei si bratarici cu sarma de modelaj (argintata) si pietre semipretioase. 
Tema acestui workshop este o introducere in tehnica Wire Wrapping. 
Veti avea bucuria sa creati singure si sa luati acasa o bratara si o pereche de cercei realizate din sarma argintata si pietre semipretioase. 
Plata pentru workshop se poate face in avans doar prin transfer bancar pana la data de 6 IUNIE 2013. Astfel veti obtine o reducere de 17%! 
In costul workshop-ului sunt incluse: materialele/accesoriile, indrumarea, un voucher de 10 RON pentru produsele ceainariei iar bijuteriile sau accesoriile realizate la curs va raman Dvs.! 
Daca va decideti sa achitati la fata locului, inscrierea este obligatorie (email sau telefon) dar nu va garanteaza rezervarea locului, prioritate avand achizitionarea cursului online. 
Achizitioneaza online: http://www.bijouxhobby.ro/cumpara/workshop-bijoux-made-by-me-8-iunie-5288108 si beneficiezi de reducere 17% 
Pentru orice alte detalii suplimentare ne puteti contacta la tel. 0728110791 sau la adresa de email: contact@bijouxhobby.ro 
Unde are loc workshop-ul ? 
Ceainaria Serendipity: Str. Dumbrava Rosie, Nr. 12, Bucuresti 
aici gasiti si harta locatiei http://www.serendipity-tea.ro/contact-ceainaria-serendipity/ 

Lasă un răspuns