Will Smith a anunţat lansarea piesei ‘Está rico’, înregistrată împreună cu Marc Anthony şi Bad Bunny, pe care o lansează vineri pe platformele digitale chiar în săptămâna în care a împlinit 50 de ani, relatează EFE.

„Nu ne vom opri…. Săptămâna aniversară continuă vineri… Voi lansa muzică nouă”, a scris Smith pe contul său de Instagram, într-un mesaj ce însoţeşte clipul în care este văzut cântând, alături de Marc Anthony.

‘Está rico’ reprezintă o nouă colaborare a lui Will Smith cu artiştii „latino” după ce a interpretat alături de columbienii de la Bomba Estéreo, ‘Fiesta’ – un cântec din 2015 şi care s-a concretizat când actorul a filmat ‘Focus’ în Columbia.

Will Smith, născut la 25 septembrie 1968, a devenit cunoscut în anii 1990, fiind protagonistul serialului de televiziune ‘The Fresh Prince of Bel-Air’. Printre cele mai notabile filme ale sale se numără Bad Boys I şi II, seria Men in Black, Independence Day, I, Robot; Ali, The Pursuit of Happyness, I Am Legend, Hancock şi Seven Pounds.

În 2008 revista Forbes l-a declarat cel mai bine plătit actor din lume.

Primul său contact cu muzica latino a fost cu piesa ‘Live It Up’, din deschiderea Cupei mondiale de fotbal din Rusia 2018, pe care a interpretat-o alături de portoricanul Nicky Jam şi de cântăreţul kosovar Era Istrefi.

Dublu nominalizat la Oscar (‘Ali’, 2001; ‘The Pursuit of Happyness’, 2006) şi câştigător a patru premii Grammy în cariera sa muzicală, Smith asigură pe contul său de Instagram că „a rămas acelaşi băiat din West Philadelphia”.

Marţi pentru a-şi sărbători ziua de naştere, la 25 septembrie, Will Smith s-a lansat dintr-un elicopter, deasupra Marelui Canion în Arizona, realizând un ‘puenting’, cum se vede în clipul postat pe reţelele de socializare.

About Post Author

Lasă un răspuns