În contextul pandemiei COVID-19, concertele artistului DAVID GARRETT din cadrul turneului mondial „UNLIMITED LIVE” au fost reprogramate pentru anul viitor. Astfel, reprezentațiile ce ar fi trebuit să se desfășoare anul acesta, la București și Cluj-Napoca vor avea loc pe 26 octombrie 2021, la Sala Palatului și 29 octombrie 2021, la BT Arena.

Biletele pentru cele două concerte își păstrează valabilitatea, iar cele rămase disponibile pot fi achiziționate în continuare din rețeaua Eventim.ro.

Având în vedere evoluția situației epidemiologice internaționale determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, luând în considerare măsurile prioritare ce vizează siguranța și sănătatea publicului și conform dispozițiilor art. 32 din OUG nr. 70 din 14 mai 2020, organizatorul evenimentului le asigură spectatorilor opțiunea de preschimbare a biletelor în vouchere prin intermediul sistemului electronic de distribuție Eventim, precum și de la casa de bilete a Sălii Palatului în cazul persoanelor care și-au cumpărat bilete direct de la sala de spectacol. 

Persoanele care dețin bilete pentru concertele artistului David Garrett, pot opta în termen de 30 de zile între păstrarea valabilității biletului sau pentru transformarea acestora în vouchere cu valoare, valabile până la data de 30 septembrie 2021.

Mai multe detalii cu privire la acest subiect sunt disponibile în comunicatul de presă atașat.

Până când ne vom putea bucura din nou de experiența unică a concertelor live, David le-a transmis fanilor din România un mesaj video optimist pe care vă recomandăm să îl descărcați de aici:

https://we.tl/t-6N3dZQ8Il3

About Post Author

Lasă un răspuns