Vivo mall, Cluj, găzduieşte o expoziţia figurilor de ceară, care va dura până pe 10 martie.

Expoziţia cuprinde 27 de figuri şi lansează, pentru prima dată în România, figura unui celebru om de afaceri român.

Românii se pot fotografia cu artişti de top precum Al Pacino sau Robert de Niro, cu politicieni de prim rang, printre care Donald Trump şi Vladimir Putin sau cu sportivi de top.

Totul cu ocazia expoziţiei  figurilor de ceară, care găzduită de centrul comercial Vivo din Cluj.

Expoziţia cuprinde 27 de figuri, este deschisă până pe 10 martie şi lansează, pentru prima dată în România, figura omului de afaceri Ion Ţiriac.

Fotbalistul Gheorghe Hagi şi cântăreţii INNA şi Smiley sunt celelalte vedete din România care se regăsesc în această expoziţie.

Lista vedetelor mai cuprinde personalităţi internaţionale ca Beyonce, Mick Jagger, Adele, Jim Carrey, Mr. Bean, Justin Bieber, Ariana Grande, Leo Messi, Cristiano Ronaldo, Enrique Iglesias şi Elsa and Anna form Frozen Kingdom. 

Muzeul figurilor de ceară din Bulgaria a luat fiinţă în 2014, la Varna.

Pentru prima dată proprietarii muzeului au plecat într-un turneu în afara Bulgariei şi au ales să străbată câteva oraşe mari din România, printre care şi Clujul.

La expoziţia de la Vivo Cluj, accesul este permis între 10.00 şi 22.00, iar biletele pot fi achiziţionate din zona evenimentului la preţuri cuprinse între 20 de lei pentru adulţi, respectiv 10 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. 

About Post Author

Lasă un răspuns