Vita-de-Vie povesteste, duminica, la Aternative Nation MTV cu DJ Hefe,despre noul album ACUSTIC
Duminica asta (21 aprilie), incepand cu ora 22.00, invitatii lui DJ Hefe(Razvan Radulescu) la emisiunea ALTERNATIVE NATION, de la MTV, sunt baietiide la Vita-de-Vie, care de curand si-au lansat, printr-un concert laTeatrul National Bucuresti, albumul ACUSTIC.
“Vorbim pe indelete despre cum si cat s-a lucrat la acest album, despreclipurile acestui album, avem si making of si difuzam si primul clip altrupei Days of Confusion”, spune DJ Hefe.
*Vița de Vie* este o trupa de rock alternativ infiintata in*1996<http://ro.wikipedia.org/wiki/1996>*. Primul album, "Rahova", a fost realizat in 1997, iar ultimul ACUSTIC (aloptulea), in aprilie 2013.
Emisiunea Alternative Nation este difuzata in fiecare *duminica, de la ora22:00,* si *in reluare joi**a,** de la ora 00:00*. Alternative Nation estein centrul tuturor evenimentelor notabile din cultura urbana si din ceaunderground, astfel incit telespectatorii MTV vor fi prezenti in mijloculcelor mai tari concerte live si unplugged ale trupelor romanesti sistraine. Emisiunea este prezentata de DJ Hefe si contine, pe lingainterviuri in exclusivitate cu membrii unor trupe romanesti si straine,imagini de la toate evenimentele speciale sau campaniile sociale demne desemnalat.
Experientele sale de pina acum il recomanda pe DJ Hefe drept o autoritatein domeniul muzical. El este cel care a adus in Romania si in Europa de Esttrupe precum Faith No More, Deftones, The Wailers, Ramones, NOFX, NapalmDeath si multe altele. A organizat un concert in Europa de Est cu trupelocale din care a strins cea mai mare suma donata basistului Chi Cheng dela Deftones, aflat o perioada lunga in coma in urma unui accident demasina. DJ Hefe a realizat peste 150 de interviuri cu nume rasunatoare alemuzicii din intreaga lume: Metallica, Incubus Faith No More, Prodigy, Korn,Alice in Chains, Sepultura, Manowar, Judas Priest, Cypress Hill.

About Post Author

Lasă un răspuns