Vision Production lansează noua piesa a artistului Legalizé, “Singur“, în colaborare cu Rashid de la C.I.A., C-nyk de la Il-egal și Exo. Melodia este produsă de George Borza (Vision Production) și Zagga (Eurostarz). http://www.youtube.com/watch?v=R7NhPqgGKpE
“Singur” este “o piesă cu un mesaj pentru fiecare din noi”, după spusele artistului pe pagina de Facebook. De asemenea, luna trecută s-au împlinit 10 ani de când Legalizé este activ în hip-hop și așteptăm cu nerăbdare să ascultăm viitorul său album. Mai jos vă prezentăm piesa și un scurt interviu cu artistul de la Vision Production.
Spune-ne câteva detalii legate de piesa “Singur”.
Piesa Singur s-a născut imediat după lansarea clipului “Esență de Rom” cu Karie și Cabron, chiar a doua zi. Este o piesă mai personală, diferită de piesele cu care am obișnuit publicul în ultimii 3 ani, o piesă sinceră în care probabil majoritatea românilor se vor regăsi.
Pe ce album va fi inclus single-ul “Singur”?
În ultimii 3 ani am lucrat pentru un album ce se intitula Slăbiciuni, însa, de curând, am cam schimbat oarecum numele. Sunt alte piese în lucru și în cea mai mare măsură se va numi altfel. Nu vreau să zic mai multe acum pentru că am promis prea multe în ultimii ani și nu m-am prea ținut de cuvânt. La următorul single probabil voi avea deja ceva conturat și voi putea să dau mai multe detalii.
Ce poți să-mi spui despre album si despre viitoarele proiecte?
Albumul sper să reușesc să îl termin anul ăsta, dar nu vreau să mai dau o dată exactă, cert este că o să fie un album lucrat intens, cu piese cu mesaj, piese comerciale. Un mix frumos sa zic așa! Pentru că vreau să ajungă muzica mea la cât mai multă lume, în general proiectele de la Vision Production le gândim pentru marea masă, nu avem doar un anume target… ne place să gândim profesionist și să tratam lucrurile ca atare. Legat de album, el va conține multe alte colaborări cu majoritatea băieților din industrie (nu neapărat rap).
Cum s-a ajuns la colaborarea cu Rashid, C-Nyk și Exo?
Inițial vorbisem cu Exo să tragă refrenul. A fost încântat de idee, iar după, managerul meu (și Vision Production), Richard Stan a venit cu ideea să vorbim cu Rashid și cu C-Nyk pentru piesa finală. Băieții au ascultat piesa, le-a plăcut iar rezultatul îl puteți auzi pe canalul nostru oficial de youtube.( http://www.youtube.com/user/VisionProductionRo )
https://www.facebook.com/VisionProductionRo 
https://www.facebook.com/LegalizeOfficial

 


About Post Author

Lasă un răspuns