CORUL VIRGINIA STATE GOSPEL susține concertul ”Gospel Night” în mai multe orașe din România 35 Artiști din U.S.A.


                                   

     

Semifinaliștii show-ului AMERICA’S GOT TALENT Steve Harvey Neighborhood (câștigător 2014) Verizon’s How Sweet The World ( 2012) Turneul european ”Gospel Night” al grupului Virginia State Gospel Chorale, 35 de voci extraordinare luminate de harul divin și încărcate de bucuria vieții, se oprește timp de 5 zile și pe meleaguri românești.

     Astfel, în perioada 7-11 decembrie, celebrele ”imnuri” dedicate dragostei și speranței precum, ”O Happy Day” sau ”Amazing Grace” vor răsuna în sălile de spectacol din București, Brașov, Târgu-Mureș, Cluj-Napoca și Arad, și vor readuce bucuria și speranța în inimile publicului spectator.

       Concertele grupului Virginia State Gospel Chorale din România vor fi susținute, astfel:

7 decembrie – Cinema Patria București,

8 decembrie- Sala Patria din Brașov,

9 decembrie – Casa de Cultură Mihai Eminescu-Sala Tineretului Târgu-Mureș,

10 decembrie – Teatrul Național din Cluj-Napoca și

11 decembrie la Sala Dacia din Arad.

        Biletele au fost puse în vânzare și se pot achiziționa de la casele de bilete ale sălilor de spectacol, de la Cinema Patria și online prin www.ticketnet.ro www.bilet.ro și www.biletmaster.ro.

    Prețurile acestora variază în funcție de locație și de categoria de loc, astfel:

Cat.III – 50 lei,

Cat.II -80 lei,

Cat.I – 100, sau

VIP – 120 lei.

      Sub conducerea virtuosului dirijor James Holden, Virginia State Gospel a câștigat numeroase premii, printre care People’s Choice Awards în 2012 la concursul Verizon din Statele Unite și a susținut în decursul timpului, mai multe turnee în Statele Unite și în Europa.

     În 2005 cu ocazia concertului de Crăciun de la Vatican, au concertat pentru Papa, împreună cu alți mari artiști de renume internațional.

      Anul acesta corul va participa la concertul de Crăciun de la Roma, transmis de postul de televiziune RAI, prin Mondovision în întreaga lume.

      Pentru a îmbogăți acest spectacol minunat, J.DAVID BRATTON, un gigant al muzicii gospel, care a avut colaborări importante cu legendele muzicii ca Roberta Flack, Pattie LaBelle, Edwin Hawkins și mulți alții, va fi prezent în calitate de invitat special în turneul din România.

     Pentru a intra în atmosfera excepțională a performanței artiștilor Virginia State Gospel, vă rugăm să accesați link-urile de mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=-REGPeFJSis

http://www.youtube.com/watch?v=Rnj4foluWOE

About Post Author

Lasă un răspuns