Au ramas mai putin de doua saptamani pana cand intreaga industrie muzicala se va aduna in Piata Mihai Viteazu din Craiova pentru cea de-a 10-a editie a Romanian Music Awards. Iar daca lista nominalizatilor este cunoscuta publicului larg de cateva saptamani, inregistrandu-se deja sute de mii de voturi pe site-ul rma.1music.ro, mai ramane sa fie dezvaluite si numele artistilor care vor canta pe scena anul acesta. Primul nume confirmat e de altfel şi cel care va deschide show-ul: Viorica si Ionita din Clejani, artisti care se intorc pe scena RMA dupa cativa ani de absenta.

Ultima lor aparitie la acest show a fost in 2008 la Iasi cand au cantat, la fel ca anul acesta, in deschidere. Momentul Clejanilor a fost mai mult decat apreciat, ba chiar ei au fost cei care indiferent de conditiile meteo nefavorabile au aratat publicului ca merita sa participi la un astfel de evniment. Asa cum ii stiti, Clejanii au venit cu un cor, putin spus numeros, si au adus buna dispozitie cat pentru restul anului.

Mai nou, Viorica si Ionita din Clejani isi promoveaza fiica pe la toate concertele, asa ca nu ne-ar mira ca pe scena Romanian Music Awards din Piata Mihai Viteazu din Craiova sa-si faca aparitia si Margherita. Este momentul ideal pentru a-si etala trupul imbunatatit cu ajutorul chirurgilor esteticieni, iar ce e drept, alaturi de mama sa nu a dezamagit niciodata publicul, pe scena – ca acasa.

 

 

Sursa : supermuzica.net

About Post Author

Lasă un răspuns