Sound-ul este o joaca serioasa de acorduri si influente (motown, funk, electronic si hardcore), un atac sonor fara rele intentii, cu scopul de a supune urechea, probabil asta place si unei maimute. Ne gasim acolo unde ne poarta undele.

Crowd Control sunt un cvartet de electro-fusion bucurestean activ din 2013. Cei patru membrii sunt originari din Rm. Valcea si au cantat impreuna in Tunesinnaourheads si diferite performance-uri si intrupari ale colectivului Abator Industries.

Razvan Gabar este principalul compozitor al trupei, iar o caracteristica a identitatii grupului este stilul sau cinematic si eclectic de a folosi clape si sintetizatoare.

Coshmelin, tobosarul trupei, are un simt ritmic minimalist si groovy, care face din el o sectiune ritmica autosuficienta.

Chitaristul Alex Radut completeaza texturile generate de sintetizatoare cu acorduri atmosferice si visatoare, dar si cu riffuri puternice cand este nevoie.

Vocea solistului spoken-word Bucureci Andrei este inecata in reverb si delay, complementand calitatile sonice ale ansamblului."

Lasă un răspuns