Grand Cinema & More dă startul Unlimited Movie Contest, cea mai mare competiție dedicată iubitorilor de film. Concursul va avea loc joi, 11 aprilie, începând cu ora 19:30, la Grand Cinema & More, din Băneasa Shopping City.

Cei care doresc să se înscrie în competiție sunt invitați să se înregistreze până pe 10 aprilie, pe pagina de concurs https://www.grandentertainment.ro/unlimitedmoviecontest și să răspundă corect la 4 din 5 întrebări. În etapa finală a concursului vor ajunge doar cei care au trecut acest test.

Pe 11 aprilie, marea competiție va avea loc la Grand Cinema & More.

Participanții vor trebui să demonstreze că iubesc filmele, răspunzând la toate cele 50 de întrebări.

Marele câștigător va fi desemnat concurentul care a răspuns corect la cele mai multe întrebări, în cel mai scurt timp.

El va intra în posesia unui abonament Grand Unlimited, care îi va permite să vadă la cinema, în fiecare zi, oricâte filme dorește.

În plus, va avea ocazia să organizeze o petrecere în zona VIP Grand Studios, alături de 10 prieteni.

Câte un abonament Grand Unlimited, valabil un an, vor primi și următorii 7 clasați.

Toți participanții la concursul Unlimited Movie Contest vor primi la final vouchere constând în invitații la film sau meniuri de popcorn și suc.

Grand Cinema & More susține pasiunea pentru filme, prin abonamentul Grand Unlimited, care permite acces nelimitat la filmele din program, contra sumei de 49 de lei lunar sau 588 de lei anual.

În baza abonamentului, în fiecare zi, titularul poate beneficia de acces la toate filmele din programul cinematografului, indiferent de formatul în care rulează – 2D, 3D sau în format de sunet Dolby Atmos, dublat sau subtitrat – chiar și la premiere.

„Cu toții avem acel prieten care spune fraze sau glume din filme pe care doar el le înțelege. Este acel prieten care știe că în 1984 s-a lansat primul Terminator sau toate nominalizările la Oscar.

De când am lansat Grand Unlimited, ne intersectăm din ce în ce mai mult cu adevărații cinefili. Astfel că ideea unei competiții a venit cât se poate de firesc.

Ne dorim o sală plină cu iubitori de filme, garantăm distracție și secvențe care au făcut istorie”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

Regulamentul competiției este disponibil pe site-ul grandentertainment.ro.

Despre Grand Cinema & More

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafață totală de ​​14.000 mp și are o capacitate de 2.600 de locuri, dispunând de 13 săli performante, cu locuri ultra-confortabile, capabile să ofere vizionări de film la o calitate premium, adaptate așteptărilor fiecărui spectator.

Grand Cinema & More este mai mult decât un simplu cinematograf. Pe lângă filmele de calitate și tehnologia audio-video de ultimă generație, cinematograful din Băneasa Shopping City este primul din România care a dezvoltat o stagiune de evenimente culturale, producții proprii sau transmisiuni directe de pe marile scene ale lumii, care cuprinde spectacole de teatru și teatru pentru copii, operă, balet, spectacole de improvizație și evenimente speciale.

Pentru mai multe informații privind programul filmelor și al tuturor activităților din cinematograf, vizitați www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

About Post Author

Lasă un răspuns