Cei care vor fi prezenţi la concertul Kempes şi Rezident Ex de pe 21 septembrie au şansa să câştige una din cele două chitări cu autografe, oferite de Rock FM şi Guitar Shop! Seriile biletelor câştigătoare vor fi extrase, chiar în cadrul concerului de la Arenele Romane, de către un DJ Rock FM. Tombola are ca miză o chitară acustică Fender CD-60 şi o chitară electrică Squier by Fender Bullet Stratocaster HSS 

 

Pentru concertul Rezident Ex şi Desant din 21 septembrie sunt în vânzare două categorii de bilete:

 

Acces general – 60 RON

 

Bilete VIP – 100 RON (întâlnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afişul evenimentului semnat de artişti)

 

Deţinătorii de bilete VIP vor avea parte de o experienţă memorabilă: ei vor avea posibilitatea să continue noaptea, alături de artişti, în Ageless Club.  After party-ul va avea loc după terminarea concertului de la Arenele Romane, iar accesul se va face exclusiv pe baza biletului VIP pentru concert.

 

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.

 

Bilete în format electronic sunt disponibile pe www.rezervariclub.ro. Plăteşti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete şi primeşti un cod unic cu care te prezinţi la intrare în ziua concertului, alături de prietenii tăi. 

About Post Author

Lasă un răspuns