Potrivit deadline.com, negocierile dintre Showtime – televiziunea prin cablu care produce serialul "Dexter" – si Michael C. Hall, au ajuns intr-un punct mort, astfel ca un al saptelea sezon este incert pentru ca actorul din rolul principal nu a ajuns la un acord cu producatorii.

Cele doua parti au ajuns intr-un impas, chiar dupa aflarea audientelor episodului de debut din sezonul 6, difuzat duminica seara in Statele Unite.

2,2 milioane de oameni au urmarit "Dexter", cu 24% mai multi decat anul trecut. A fost cel mai bun start pentru noul sezon si cel mai bun (re)debut din ultimii 14 ani al unei productii Showtime.

Contractul lui Michael C. Hall pentru "Dexter" expira la sfarsitul actualului sezon, a carui productie este aproape de final. El negociaza cu Showtime de mai mult timp pentru prelungirea intelegerii, insa cele doua parti nu au reusit sa depaseasca o diferenta de 4 milioane de dolari intre cerere si oferta.

Televiziunea ofera 20 de milioane de dolari pentru inca doua sezoane, in timp ce reprezentantii actorului cer 24 de milioane.
Oricare dintre aceste sume l-ar transforma pe Hall intr-unul dintre cei mai bine platiti actori de televiziune.

Pe internet au aparut deja comentarii ironice privind ultimele stiri despre viitorul serialului "Dexter":
"Poate il vor  inlocui cu Ashton Kutcher?", a scris cineva, iar raspunsul n-a intarziat sa apara: "Nu stiu, cred ca Charlie Sheen ar fi convingator in rolul unui criminal in serie", aluzie la controversata inlocuire a actorului principal din "Doi barbati si jumatate".

"Dexter", are nota 9.2/10 pe site-ul de specialitate IMDb.

 

Sursa: stirileprotv.ro

 

Lasă un răspuns