Rock The City 2011, festival organizat de D & D East Entertainmen si MARCEL AVRAM, în inima BucureÅŸtiului, s-a incheiat pe 03.07.2011  cu concertul trupelor: Hatebreed, Whitesnake si Judas Priest.

WHITESNAKE

Show-ul de la Bucuresti a facut parte din turneul de promovare a albumului Forevermore, care va fi lansat in luna martie. Primul single al discului apare la jumatatea lui februarie si se va numi Love Will Set You Free – piesa va beneficia si de videoclip. 

Legendara trupa hard rock a concertat in formula David Coverdale – voce, Doug Aldrich – chitara, Reb Beach – chitara, Brian Tichy – tobe si Michael Devin bass.

   La Whitesnake, publicul feminin fiind gata, la fiecare concert, sa se arunce in bratele lui David Coverdale, un adevarat Don Juan al rockului.

     Caci multi canta despre dragoste, dar putini o fac precum solistul Whitesnake, irezistibil, cu naturalete, cu sarm si cu o carisma de invidiat.

         La cei 60 de ani ai sai, David Coverdale este inca "in vana". Cu o camasa alba pe jumatate descheiata, cu un "kilogram" de lanturi la gat, cu miscari provocatoare, incepe in forta concertul.

     Canta Best Years, ii pune pe fani sa contribuie la Give Me All Your Love ("Bucuresti, come on!", cere el, fara a mai gresi numele Capitalei noastre, cum o facea in urma cu doi ani), isi misca "falic" stativul de microfon si isi mangaie, din cand in cand, "cutia de viteze", extaziindu-si fanele.

"Good evening, Bucuresti, nice to see your smiling faces again!", saluta David inainte de Lovin’ No Stranger si apoi dovedeste pe Is This Love ca este intr-o forma de zile mari, caci arata o disponibilitate vocale superioara celei de acum doi ani, de la Romexpo (cand parea destul de obosit si de plictisit).
"We have a new album out", anunta el o piesa noua din discografia trupei Steal Your Heart Away

"You ok? A little bit of Whitesnake furniture", glumeste solistul si explica de ce a fost adus un scaun pe scena, caci urmeaza "a song wrote for you, a song you know, courtesy of Youtube"Forevermore, inceput acustic si terminat "hard".

Urmeaza o portiune de solo, un duel intre cele doua chitare ale trupei (Doug Aldrich si Reb Beach), iar Love Will Set You Free preceda un solo tobe demential, prilej pentru Brian Tichy de a "rula" zeci de bete.

Este reluata cantarea, cu Slide It In, Fool For Your Lovin’, iar pe Here I Go Again Coverdale cere tare: "Let me here you make some fucking noise, Bucuresti!" Apoi colegii ii dau un steag al Romaniei, pe care solistul il tine in mana pana la finalul concertului.

Mai este prezentata Still Of The Night, sunt oferite multumiri pentru atmosfera creata de fani ("thanks for your wonderfull hospitality, be safe, be happy and don’t let anybody make you be afraid"), sunt aruncate pene catre public.

La fel ca data trecuta, David Coverdale nu poate pleca insa fara a canta, acapella, acompaniat de glasurile celor peste 10.000 de fani, celebra Soldier Of Fortune a lui Deep Purple. Si in urma lor rasuna pe fundal piesa We Wish You Well.

 

               sursa youtube

 Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns